Suara Store: Moda, música electrònica i gats a Barcelona

Com combinar moda, música electrònica i gats en un mateix espai? Això és el que fa Suara Store, botiga única a Europa que ha estat recentment inaugurada a Barcelona.

Es tracta d’un nou espai que busca replantejar el concepte de botiga tradicional, creant un ambient polivalent en el que es comprar, visitar exposicions, o assistir a conferències i tallers.

Suara-Store-Barcelona

Interior de la botiga Suara Store

L’impulsor d’aquest establiment avantguardista és el DJ i productor Iván Ramos, que ha trobat la fórmula per fusionar les seves tres passions. En primer lloc trobem Suara Music, segell discogràfic de música electrònica reconegut internacionalment. En segon lloc, tenim la botiga de moda urbana Suara Store, que ofereix productes ecològics i orgànics. I, per si tot això fos poc, també s’hi troba Suara Foundation, organització sense ànim de lucre que ajuda als gats del carrer a tenir una vida millor.

Suara-Foundation-Barcelona

Suara Foundation es troba en el pis superior de la botiga

Suara Store està ubicada al número 6 del carrer Fusina, a prop del recent renovat Mercat del Born, i disposa d’un total de 185 metres quadrats. A la primera planta s’hi pot comprar roba d’elaboració pròpia, vinils del seu segell discogràfic, i gaudir d’un seguit d’activitats culturals vinculades el món de l’art. La planta superior, en canvi, és la seu de Suara Foundation, i és l’espai dedicat a l’adaptació i adopció de gats. Tot aquest procés, val a dir, està estrictament vigilat per veterinaris experts que vetllaran pel benestar dels gats.

Suara-Store-Barcelona

Tal i com afirma Iván Ramos, aquest nou espai dedicat a la música electrònica, a la moda i als gats, té la finalitat de fer créixer la seva marca fins a arribar a aquella gent a qui no li interessa cap d’aquestes tres coses. D’aquesta manera, Suara Store s’insinua a una ciutat cosmopolita i oberta a noves experiències urbanes. Seguint els consells del seu ideòleg, cal visitar aquest laboratori d’idees per tal de descobrir els secrets que ens té preparats.

Suara-Store-Barcelona

Els gats són els protagonistes de tot el concepte creatiu del món Suara

Suara Store
Carrer de la Fusina, 6
www.suara-store.com
@SuaraStore

Comparteix

Etiquetes:

Comentaris

  • Albert

    30/03/2017 - 14:57

    A mi no m’hi veuran. Sóc al·lèrgic als gats! 😉

Escriu un comentari

(*) Camps obligatoris

*

Normes d'ús