10 frases inspiradores sobre viatges

El viatge és una de les experiències vitals més transformadores per a l’ésser humà. Han estat centenars els escriptors, viatgers, pensadors, artistes, que han escrit frases vinculades amb el plaer de viatjar. De totes les que hem llegit, n’hem recollit 10 de sàvies i inspiradores sobre les que val la pena reflexionar.

1. “No es recorden els dies, es recorden els moments.” Cesare Pavese 01. Cesare Pavese.jpg 2. “Un viatger savi mai no menysprea el seu propi país.” Carlo Goldoni 02. Carlo Goldoni.jpg 3. “No són les persones les que fan els viatges, sinó els viatges els que fan les persones.” John Steinbeck 03. John Steinbeck.jpg 4. “És millor viatjar ple d’esperança que arribar.” Proverbi japonès 04. Proverbi japones.jpg 5. “No hi ha res com tornar a un lloc que no ha canviat per adonar-te de com has canviat tu.” Nelson Mandela 05. Nelson Mandela.jpg 6. “El viatge és una mena de porta. A través d’ella sortim de la realitat.” Guy de Maupassant 06. Guy de Maupassant.jpg 7. “He descobert que no hi ha manera més segura de saber si estimes o odies algú que fer un viatge amb ell.” Mark Twain 07. Mark Twain.jpg 8. “No viatjo per anar enlloc, sinó per anar. Pel fet de viatjar. La qüestió és moure’s.” Robert Louis Stevenson 08. Robert L. Stevenson.jpg 9. “El món és un llibre i aquells que no viatgen només llegeixen una pàgina.” Sant Agustí 09. Sant Agusti.jpg 10. “El moment més bell d’un viatge és el seu record.” Laurence Sterne 010. Laurence Sterne.jpg

Comparteix

    Etiquetes:

    Comentaris

    • Xavi Basora

      02/03/2015 - 16:05

      Molt bon recull, Òscar, i molt inspirador!

    • Susanna

      05/03/2015 - 8:47

      Molt inspiradores! Te n’afegeixo una que diu una amiga ‘El lloc és la gent’

    • F&M

      07/03/2015 - 21:26

      El meu padrí sempre deia: “Viajar obra la ment i fa creixer les persones” i la veritat és que és la nostra frase preferida per viatjar. Barrejar-se amb les costums locals, amb la gent i aprende d’ells.

      Fuet-i-Mate

    Escriu un comentari

    (*) Camps obligatoris

    *

    Normes d'ús