On anem família? Ara, a la ràdio!

Família, això s’anima! M’han proposat col·laborar a la xarxa de ràdios digitals Sunion. És una xarxa que tot just s’estrena, a través d’internet, amb Ràdio Ciutat de Vic i Ràdio Figueres. I esperem que aviat siguin moltes més! Són ràdios de proximitat, que expliquen les coses que passen a cada territori. Fan informatius, fan música i poc a poc comencen a ampliar la seva oferta amb programes diversos. Que es poden sentir en directe o bé a la hora que vosaltres vulgueu, a través de podcast.

El primer dia a la ràdio! A cada programa, una nova aventura de la família. /© Gg

El primer dia a la ràdio! A cada programa, una nova aventura de la família. /© Gg

I en aquest nou projecte s’ha embarcat “On anem, família?” Ara el blog també és un espai, d’uns 5-7 minuts de durada, que s’emet, per començar a Ràdio Ciutat de Vic.  El podeu escoltar, en directe cada dijous, a dos quarts de nou del vespre. O quan vosaltres vulgueu baixant-vos l’arxiu de podcast del programa! Cliqueu aquí!

A cada programa hi trobareu un nova proposta. Algunes ja són al bloc i d’altres són noves. Com la de l’estrena! Hem parlat de l’Arboretum d’Espinelves, una passejada pausada i regeneradora entre arbres gegants!

I per començar, parlem de l’Arboretum del Masjoan. Aviat n’hi haurà un post al blog! /© Gg

I per començar, parlem de l’Arboretum del Masjoan, a Espinelves. Aviat n’hi haurà un post al blog! /© Gg

A partir d’ara ens llegim al blog i ens escoltem a la ràdio! Això és tota una aventura!
Ei! I també ens veiem al Facebook , al  Twitter i a Instagram!

Cada dijous, a dos quarts de nou del vespre. I al podcast, sempre que vulgueu! /© Gg

Cada dijous, a dos quarts de nou del vespre. I al podcast, sempre que vulgueu! /© Gg

 

Comparteix

  Etiquetes: ,

  Comentaris

  Escriu un comentari

  (*) Camps obligatoris

  *

  Normes d'ús