Avalon, l’oasi de calma d’en Ramon Freixa a Barcelona – TANCAT

TANCAT

Silenci. Tranquil.litat. Pau. Oasi de calma al mig de la sorollosa ciutat.

Sorprén com només travessar la porta, sembla que estiguis a un altre món.

A la sala gran, la primera que et trobes, predomina el color fosc. Sostre i parets negres deixen entreveure petits focus de llum que il.luminen les taules. Quadres amb missatges, no gaire profunds però que et fan pensar, pengen per les parets.

Avalon

La decoració està impecablement pensada alhora que cuidadíssima.

Avalon

La segona sala, la que està més al fons, té uns colors més neutres; més discreta.

Avalon

El servei és quasi perfecte. M’agraden aquells llocs que estan pendent de que no falti de res a la taula, sense caure en l’agobio constant. I aquest és un d’ells.

Tipus: cuina d’autor. Ramon Freixa està al darrera dels fogons. Vaig tenir la oportunitat de provar:

  • amanida de molts tomàquets i ventresca

Avalon

  • amanida de patata ratte i formatge cabrales

Avalon

  • coca cruixent amb tomàquets amanits i pernil ibèric

Avalon

  • rissoto amb tòfona i bolets – tremendo

Avalon

  • i el seu famós fricandó

Avalon

  • el pastís de formatge del Ramon

Avalon

  • la xocolata – per repetir

Avalon

“Good friends… Good food… Good times…”

Web: http://www.avalonrestaurant.es/

Ubicació: Carrer Pare Gallifa, 3 de Barcelona

Comparteix

    Etiquetes:

    Comentaris

    Escriu un comentari

    (*) Camps obligatoris

    *

    Normes d'ús