Susanna Ginesta

IMG_9658Nascuda a la Garriga el 1974 i amb arrels familiars de pagès tant al Montseny com a Vidrà, sempre m’ha agradat la natura i conèixer el territori i la seva gent, els costums i la gastronomia. Aprendre és la meva màxima. Sóc periodista especialitzada en xarxes socials i Internet i he treballat en tots els camps del periodisme (gabinets de premsa, premsa escrita, premsa digital, TV i ràdio). La xarxa social Instagram (@sginesta), a la qual vaig entrar el 6 de juny de 2011 fent el camí de Sant Jaume, m’ha donat moltes alegries, i gràcies a la gent que hi he conegut em permet conèixer i ensenyar el territori fotografiant-lo des del mòbil. El meu punt de vista preferit sol ser arran de terra. El juny de 2014 vaig participar en l’instagram trip #CatalunyaExperience gràcies al fet que vaig guanyar el concurs convocat per l’Agència Catalana de Turisme i Instagramers Barcelona. Sóc una entusiasta de la fotografia de paisatge i també de la gastronomia (@savorism).

Comparteix

  Comentaris

  • Micaela Flores

   04/01/2016 - 12:40

   Buenos Dias,

   Nos gusta vuestro trabajo y pensamos que encaja perfectamente con la imagen de nuestra compañía. Deliveroo es una empresa internacional que ofrece comida de los mejores restaurantes a domicilio u oficina y pensamos que sería interesante colaborar con vosotros.

   Agradeceríamos si nos enviáis vuestro teléfono para contactaros esta semana y concretar las bases de una próspera colaboración.

   Un saludo y ¡Feliz Año!

  • Andre

   05/01/2016 - 13:12

   Buen trabajo!

  • Susanna Ginesta Coll

   05/01/2016 - 13:32

   Muchas gracias, os escrivo en privado

  • Susanna Ginesta Coll

   05/01/2016 - 13:33

   Molt agraïda!

  Escriu un comentari

  (*) Camps obligatoris

  *

  Normes d'ús