Els secrets d’en Xavier Solà

Fa alguns mesos vaig rebre una trucada d’en Xavier Solà. Tots el deveu conèixer, és un dels periodistes més carismàtics de Catalunya Ràdio i indubtablement del país. Director i conductor del programa El Suplement durant una vintena d’anys, aquesta temporada ha iniciat una nova etapa a l’emissora pública catalana —després d’un parèntesi en què va estar a punt d’abandonar-la— amb un espai propi a El secret, de Sílvia Coppulo.

Doncs bé, la trucada tenia a veure amb uns altres secrets: els relatius a Barcelona, que descobríem en el número de gener (140). A en Xavier li va fer molta gràcia que li arribés un exemplar d’aquesta revista, oimés quan la seva secció és molt semblant a les nostres antigues «Petjades». “Aquestes casualitats sempre volen dir alguna cosa, i jo hi crec molt”, em va comentar. Dit i fet, vam decidir que coordinaríem la nostra secció editorial amb la seva secció radiofònica. I el resultat el podeu comprovar en el número que acaba de sortir al quiosc (144, amb portada sobre Eivissa; les «Vides secretes» dedicades aquesta vegada al meteoròleg Josep Pascual són a les pàgines 26 i 27).

L’empatia cap a la gent, l’originalitat, l’estima pel nostre territori, la feina rigorosa i ben feta són les claus de l’èxit professional d’en Xavier. I és tot un luxe —que volia compartir amb vosaltres— poder-ne gaudir cada mes amb tots els lectors del Descobrir. Que duri!

Comparteix

  Etiquetes:

  Comentaris

  Escriu un comentari

  (*) Camps obligatoris

  *

  Normes d'ús