1000 km per Catalunya en 50 dies, a peu i en solitari

Em proposo fer una volta de 1.000 kms durant 50 dies a peu i en solitari per Catalunya.

Catalunya Cara a Cara

La Volta a Catalunya del Jordi Girard

Durant aquest període caminaré per senders, pistes i camins, travessant unes 15 comarques i visitant un centenar de pobles de Catalunya, amb l’objectiu de viure una experiència d’immersió cultural al nostre país.

L’objectiu és conèixer de prop la cultura tradicional catalana a través del contacte directe amb les persones que hi viuen i amb la natura i tot a una escala humana. Lluny de les grans ciutats, de les presses, de la societat del consum.

Fer aquesta immersió cultural a Catalunya em permetrà descobrir llocs amagats del país, persones amb vides molt interessants, un ritme de vida diferent al de la societat del consum en la que vivim la majoria de nosaltres.

Començo a caminar el diumenge 19 de maig!  I aquesta és la ruta prevista!


Mostra La Volta a Catalunya a peu en un mapa més gran

Comparteix

Comentaris

Escriu un comentari

(*) Camps obligatoris

*

Normes d'ús