Acompanyeu-me a descobrir els secrets de la muntanya de Montserrat!

Aquest proper cap de setmana, dissabte 21 i diumenge 22, no serà un cap de setmana qualsevol. Vaig de pelegrinatge a un dels símbols de la geografia catalana. És un indret misteriós, cultural i espiritual. Exacte, no podria ser cap altre, marxo a viure una autèntica experiència a la muntanya de Montserrat!

Em fa molta il·lusió explicar-vos que he estat escollit per Cremallera i Funiculars de Montserrat (Grup FGC) per convertir-me en l’ambaixador de Montserrat. I és que visitar Montserrat sempre és una alternativa excel·lent per a un dia d’oci ben a prop de la Ciutat Comtal (a poc més d’una hora de Barcelona!).

Vista del monestir de Montserrat des de la creu de Sant Miquel – Thinkstock

Durant el cap de setmana, us retransmetré en directe (a través del meu perfil d’Instagram i Twitter) la meva experiència: em submergiré en l’espiritualitat i la cultura de la muntanya sagrada més important de Catalunya. I això és tota una responsabilitat!

Dissabte, a primera hora del matí, arribaré amb el cremallera a l’estació Monistrol-Vila, on em faran entrega dels bitllets “Tot Montserrat”. Aquests bitllets inclouen el combinat de transports del cremallera i els funiculars, l’entrada al museu, el dinar self-service i l’entrada a l’espai audiovisual.

A les 10 h començaré la visita guiada “Descobreix Montserrat: mil anys d’espiritualitat, història i art”, que m’introduirà en aquest símbol de la cultura, la religió i la història de Catalunya, visitant, a més, el museu d’art i la basílica. Per començar a obrir boca, farem un tast de licors i, en acabar, dinarem al self-service de Montserrat.

A la tarda pujaré amb el funicular de Sant Joan a l’aula natura, situada a 1.000 metres, on coneixeré la flora i la fauna, la climatologia i els paisatges naturals de la muntanya. Després arribarà el moment de recolliment espiritual a la basílica per assistir a la misa dels “Vespres”. I justament serà al vespre quan soparé i dormiré a l’Hotel Abat Cisneros.

Vistes de Montserrat des de l’Aula Natura – Grup FGC

Diumenge 22 descobriré la cripta on va ser trobada la Mare de Déu de Montserrat amb el funicular de la Santa Cova. I al migdia anirem a la basílica per escoltar el “Salve” i la famosa Escolania de Montserrat. Sabíeu que és una de les institucions musicals més prestigioses d’Europa i la més antiga, i que existeix des de l’edat mitjana?

M’encantarà que m’acompanyeu en aquesta experiència. Us recomano que no us perdeu els meus Instagram Stories per descobrir més anècdotes, curiositats i interioritats durant la meva estada!

Vull agrair a Cremallera i Funiculars de Montserrat (Grup FGC) que m’hagi escollit per viure aquest cap de setmana d’espiritualitat i cultura. Per més informació, pots visitar aquest post del blog corporatiu de FGC.

M’acompanyes en el meu viatge?

 

Perfils Socials – Cremallera i Funiculars de Montserrat

facebook.com/cremallerademontserrat
twitter.com/FGC_Montserrat
instagram.com/fgc_montserrat

Perfils Socials on seguir el cap de setmana de Jordi Cirach

facebook.com/jordicirach
twitter.com/jordicirach
instagram.com/jordicirach

Comparteix

Etiquetes:

Comentaris

Escriu un comentari

(*) Camps obligatoris

*

Normes d'ús