Marga Font

Marga FontVaig néixer a Cornellà de Llobregat, però ja fa vint anys que visc a les Illes, on he residit dos anys a Eivissa i la resta a Mallorca. Durant cinc anys vaig treballar a l’organització ecologista Greenpeace, i després em vaig fer autònoma per dedicar-me en cos i ànima als serveis professionals d’escriptura. Actualment col·laboro en diverses publicacions, como ara la revista DESCOBRIR o Viajes National Geographic, i realitzo tot tipus de feines vinculades a l’edició i la creació de continguts. He escrit alguns llibres, com ara la guia ‘Mallorca. Volta a l’Illa” (2015), ‘Mallorca. Gastronomia i cuina’ i ‘Eivissa’ (editats per Triangle Postals), o els volums, amb meravelloses fotografies de Jaume Balanyà, ‘Instantes y notas de viaje’ i ‘Postales, imágenes para asomarse al mundo’. 

Visc a Caimari, poble de la serra de Tramuntana on la vida transcorre al ritme de la calma mallorquina que tan bé va copsar Santiago Rusiñol. Amb respecte i admiració, aquest blog duu el títol d’un llibre escrit per l’artista català a principis del segle XX, lectura recomanada per a qualsevol viatger que s’apropi a Mallorca amb interès per descobrir-ne l’essència.

Comparteix

Comentaris

  • Arnau Mateu

    01/03/2015 - 20:02

    Serà un plaer seguir-te i tornar a Mallorca quan no podem fer-ho en persona a través dels teus escrits. MUACS i molta sort, Marga!

Escriu un comentari

(*) Camps obligatoris

*

Normes d'ús