El nostre blog

Els autors

Els autors

L’any 2009, el Departament de Cultura creava una xarxa territorial d’equipaments patrimonials a les Terres de l’Ebre, encapçalada pel Museu de les Terres de l’Ebre. Després de més de 7 anys i diferents projectes i activitats públiques com els festivals ‘Ebre, Art i Patrimoni’ i ‘Ebre, Música & Patrimoni’, que es combinen de forma bianual, ara volen compartir amb tot Catalunya el patrimoni que atresoren les Terres de l’Ebre.

Un patrimoni que s’ha convertit, en els últims anys, en un dels elements referencials de la nostra identitat i en un dels actius de la nostra destinació turística. No només ens visita gent que se sent interessada per ell, sinó que esdevé un element de gaudi i de cohesió per als que vivim aquí.

El patrimoni arqueològic, etnològic, natural, històric i artístic constitueix un dels capitals més valuosos que tenim a les Terres de l’Ebre i des dels museus i equipaments patrimonials es treballa de forma permanent per retornar-lo a la societat per tal que aquesta se’l faça seu. Un treball que volem compartir en endavant amb el conjunt de la població a través d’aquest blog.

Comparteix!

Comentaris