Els 10 articles més llegits en aquests dos anys

Com passa el temps… exactament, dos anys des que vaig iniciar l’aventura d’aquest blog. Abans que res, un agraïment molt sentit a tots els que llegiu i seguiu aquests apunts virtuals, ja sigui de manera esporàdica o assídua. Per a mi resulta molt gratificant saber que cada vegada hi ha més persones interessades en l’ecoturisme i en els espais naturals de casa nostra.

Amb motiu d’aquest 2n aniversari, he pensat que us faria gràcia fer una mica el xafarder i saber quins han estat els 10 articles més llegits durant tot aquest temps. Doncs misteri resolt, són els següents (ordenats de més a menys llegits):

 1. Concentrat de rutes pel Pirineu català
 2. Un tastet de Priorat
 3. Els espais naturals més populars
 4. Apps per a ecoturistes
 5. Prepirineu en estat pur
 6. Una muntanya emblemàtica al cor del Pallars Jussà
 7. El regal de la tardor
 8. Un estany que no avisa
 9. Un turisme que té cura de la terra
 10. Les roques de Benet, al teu abast

Aquest blog té dos tipus principals d’articles, que responen a dos objectius diferents. El primer tipus són les propostes, és a dir, suggeriments d’indrets d’interès natural a visitar, o d’activitats i rutes ecoturístiques a realitzar. Aquestes entrades, com mostra la llista, són les que més us agraden, i s’entén perfectament.

El segon tipus són les reflexions, que són pensaments en veu alta sobre el desplegament i el potencial de l’ecoturisme al nostre país. En aquest sentit, he divagat una mica sobre el propi concepte d’ecoturisme, el poder encantador de la natura, el paper del govern català (tot i que la cosa està millorant), la funció imprescindible dels guies de natura, els boscos madurs o la meva predilecció per les escapades.

Més enllà de reflexions i propostes, aquest blog busca, per sobre de tot, inspirar-vos i ser-vos útil, per tal que valorem encara més la riquesa natural del nostre país, que és fascinant i no ens l’acabem. I per tal que, entre tots, la donem a conèixer i la tractem amb la cura que es mereix. Des d’aquí, seguirem informant, proposant, descobrint i seduint (espero).

Fent ecoturisme al cap Norfeu, en ple Parc Natural del Cap de Creus.

Fent ecoturisme al cap Norfeu, en ple Parc Natural del Cap de Creus.

Comparteix

  Comentaris

  • Carol

   11/10/2014 - 15:20

   Genial Xavi! Gracies per “dedicar-nos” aquest temps!

  • Xavi Basora

   15/10/2014 - 12:28

   Carol i Carme,

   Gràcies a vosaltres perquè sense el vostre suport aquest blog no seria el mateix.

   Petons,
   Xavi

  • Carme

   14/10/2014 - 20:51

   Xavi, És un resum molt interessant. Espero que l’any vinent, juntament amb els propers que facis, el teu pare i jo els podem gaudir entre setmana.

  • Òscar Marín

   20/10/2014 - 11:24

   Felicitats per aquests dos anys, Xavi. Que sigui per molts més!

  • Xavi Basora

   20/10/2014 - 16:49

   Òscar,

   Moltes gràcies! Espero que sí, que seguim proposant i reflexionant sobre l’ecoturisme durant molts anys, i que aquesta manera d’apropar-nos la natura es vagi estenent pel nostre país. De recursos i potencial no ens falten!

   Xavi

  Escriu un comentari

  (*) Camps obligatoris

  *

  Normes d'ús