TANCAT
Restaurant molt casolá, on l’Elvira i el Salva, us donaran un tracte súper agradable i familiar. Ella domina la sala a la perfecció i està súper pendent de que a ningú li manqui res. Ell té pura pasió per la cuina; parla amb devoció dels productes que utilitza i explica amb detall com els tracta dins de les seves quatre parets preferides. Aposten pel km.0 i no dubte en deixar clar que va a buscar, ell personalment, les favetes a Tudela. No cal dir res més.
El local és més aviat senzill, sense gaires pretensions. Els que busqueu disseny o luxe, aquest no és el vostre restaurant. Aquí no estan per tonteries. Prioritzen la qualitat del menjar vers el disseny o l’estètica del local.
Horaris: als migdies estan oberts cada dia i els vespres estan oberts per encàrrec.
Tipus : cuina tradicional catalana adaptada al nostre temps. Vaig tenir la oportunitat de provar:
- Tagliatelle de tinta de sèpia amb pesto de gambes i tomàquet – molt gustós.
- Risotto amb siurenys i làmina de foie – és el plat estrella.
- Cassoleta de fesols del ganxet i carns confitades km.0 – plat fort, però tremendament boníssim.
- Tronc de xai a baixa temperatura amb mel i romaní – es desfà.
- Magret d’ànec farcit de foie amb poma caramel.litzada – brutal.
- Gotet de cheese cake i estofat d’albercoc (de l’Abraham Balaguer) – de pecat.
Menú de qualitat a un preu molt raonable.
Bon menjar.
Ubicació: Carrer Major, 12 d’Arbúcies
Etiquetes: Cuina Catalana Delicada
Cristina Pastor
17/06/2014 - 21:38
Uuuuhmmmm!!! Ja tinc ganes d’anar-hi per provar el tronc de xai o el magret d’anec! La veritat és que té tit molt bona pintaaaa!
FranK
18/06/2014 - 12:42
ABsolutament d´acord. Un lloc per visitar. Calidad-preu inmillorable.
Jo també recomano els plats amb la tofonà negre que el Salva domina