Restaurant ubicat a una casa al centre de Mollet.
La part de dins sorprèn pel disseny atrevit que han escollit. Les parets negres fan destacar moltíssim les enormes paraules, d’un blanc immaculat, que apareixen per tot arreu. És important la gran bodega de vins de la que disposen i, de fet, la majoria d’ells estan també a la vista.
A la part de fóra han aconseguit un terrassa súper agradable, del tot recomanable si el temps acompanya.
Restaurant ideal per qui vulgui provar tapes diferents de qualitat.
Tipus: tal i com ells mateixos es defineixen, és un restaurant de vermuts, platets i tapes. Vaig tenir la oportunitat d’escollir el menú 2 (de 30€) format per:
- llagostins cruixents amb fondue de formatge Comté.
- raves de pollastre cruixents amb mostassa – el plat estrella.
- maki sushi variat – boníssims.
- mini burguer de cua de bou amb formatge danés.
- croquetes de parmesà.
- pop amb patata al morter – pel meu gust, al punt.
- raviolis de ceps i tòfona amb beixamel de Porto i núvol de parmesà,
- ous esclafats amb botifarra del Perol – boníssims.
- pernil ibèric de glà “Gran Reserva Joselito”.
- pizzeta de foie – diferent a tot.
- tataki de tonyina vermella amb mahonesa japonesa, alvocat i ous de salmó,
- croquetes de pollastre rostit i pernil,
- bikini de pernil ibèric, mozzarella i tòfona,
- l’escuma de iogurt grec amb fruits vermells i
- el coulant de xocolata.
Tapes boníssimes.
Ubicació: Carrer Jacint Verdaguer, 6 de Mollet del Vallès
Etiquetes: Tapes innovadores