Local petit que, d’entrada, atabala perquè no ets capaç de categoritzar-lo en un estil concret. Quadres clàssics, mural ple de peixos que van en totes direccions, paret grafitada no sé si pels clients de manera improvitzada o si és part del disseny de l’establiment. Les llums ultramodernes que pengen del sostre contrasten de forma escandalosa amb les taules rústiques de fusta.
![]() |
![]() |
![]() |
La veritat és que van aconseguir tenir-me observant la decoració durant les hores que va durar el dinar i vaig sortir amb la mateixa incertesa: no sóc capaç de definir l’estil del local.
Una petita barra separa el menjador d’una part de la cuina. Els que estan dins van per feina, no estan per masses tonteries.
Fora hi ha una terrassa no gaire gran, d’unes 6 taules, que juntament amb les 5 taules de dins i la qualitat del menjar, fan que la reserva sigui necessària.
Tipus: cuina “venexiana”; és a dir, italiana. Vaig tenir l’oportunitat de provar:
- bacalao mantecado – repetiria
- sardina en saor
- carpaccio de ceps amb magrana i galeres – deliciós
- pop a la brasa amb alberginies – tremenda barreja
- spaghetti al nero di sepia – de pecat
- pasta fresca a l’ou i ànec
- tiramisú i pastís d’ametlles i figues
Web: http://www.xemei.es/
Ubicació: Passeig de l’Exposició, 85 de Barcelona