Calella, us presentem casa nostra

Calella verda i punt de trobada

Calella des del mirador de “Les Roques”

Calella (Alt Maresme),  rep també els noms de Calella de la Costa o el popular Calella dels Alemanys, per diferenciar-la de la seva homònima, Calella de Palafrugell.

És la nostra ciutat natal i li volíem rendir el nostre particular homenatge, s’ho mereix!  El fet de ser considerada sovint com la capital de l’Alt Maresme té els seus motius.

Com a ciutat cal destacar-ne la iniciativa dels seus habitats a tots els nivells: des de l’empreneduria industrial, turística o de serveis, fins al gran nombre de iniciatives culturals i esportives de considerable renom. Us en fem un recull:

a més d’oferir-vos la nostra proposta de visita Calella, punt de trobada.  A l’Oficina de Turisme  www.calellabarcelona.com us ampliaran tot el que calgui. Hi ha activitat tot l’any!

Calella va molt escassa d’espais verds. El model urbanístic tipus “eixample”, tant conegut, amb illes de cases ben atapeïdes, ho fa difícil i per això cal sortir-ne per gaudir d’aquests espais. En la ruta esmentada us incloem el més proper  – El Parc Dalmau, que nosaltres sempre hem anomenat “Els Pins”  – però pels més caminaires us hem preparat una proposta a mida que creiem que no us decebrà: Calella verda. Segurament d’aquest fet que esmentem és d’on ens ve el “cuquet” per moure’ns de casa.

Calella verda

Del Pont de la Riera a Les Torretes, Calella verda

Ambdues rutes les hem enllaçat pel passeig marítim on us hi fem la proposta gastronòmica, mentre gaudiu d’una bona vista al mar. En altres temps les seves onades arribaven fàcilment fins a la via del tren i a les cases properes, però des de l’aparició dels ports ha reculat tot deixant una gran platja de sorra grossa on a l’estiu no hi cap ni una agulla.

Us hi sentireu ben acollits!

Comparteix

    Comentaris

    Escriu un comentari

    (*) Camps obligatoris

    *

    Normes d'ús