Bona Pasqua! Variable a nivell meteorològic

Dies mogudets, però sense estridències. En totes les activitats previstes al Centre i Nord de casa nostra i, per tant, fora  del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre on potser el meteor més destacable sigui el vent, caldrà tenir a punt el paraigües, la capelina o el cangur. Serà de posar i treure però és probable que ens mullem si ens refiem.

A Meteo per Ruteros hem fet una petita previsió per les zones acostumades, des de l’Alt i Baix Penedès fins a la Serralada Transversal, Prepirineu gironí i Alt Empordà

A  https://www.facebook.com/home.php#!/pages/Meteo-per-Ruteros/315917101806938

Per altres zones ens ho podeu consultar via comentaris i mirarem d’ajudar-vos o de derivar-vos cap a previsions més concretes i expertes.

La variabilitat ens fa recomanar que seguiu les previsions tant amb les eines que us hem recomanat al blog   http://blogs.descobrir.cat/rutespervilesiracons/2013/01/30/meteorologia-per-a-ruteros/   com les més generals, en aquest cas tenint amb compte que poden estar lleugerament esbiaixades per un cert interès en no espantar i frenar les sortides, o incidint massa en el clàssic primaverenc: sol pel matí i tempestes per la tarda. No sempre serà així arreu.

Bona Pasqua i bona ruta!

 

Comparteix

    Comentaris

    Escriu un comentari

    (*) Camps obligatoris

    *

    Normes d'ús