Del Corredor al dolmen de Ca l’Arenes

Nova ruta a Descobrir.cat:  Del Corredor al dolmen de Ca l’Arenes Dolmen de ca l'Arenes Una ruta variadíssima, tot i el seu relativament curt recorregut que la fa assequible a tota la família. En poc més de dues hores podreu copsar la riquesa del paisatge de muntanya mediterrani: les varietats de vegetació a l’obaga i a solana. La petjada humana des de temps immemorial al dolmen, i més recent: al Santuari del Corredor, a la casa de Forn de vidre, a ca l’Arenes o a l’explotació de granit de les Roques del Pare Jaume. Tot ben a prop del traçat que us marquem.

De camí cap el dolmen de ca l'Arenes

De camí cap el Dolmen

Camí de retorn al Santuari

Camí de retorn al Santuari

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En  aquestes dues fotos us mostrem l’entorn paisatgístic que us comentàvem, però el patrimonial no és menys atractiu i per tal que el comenceu a tastar us incloem dues imatges preses al Santuari i a ca l’Arenes

Santuari del Corredor

Santuari del Corredor

ca l'Arenes

ca l’Arenes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Notareu a l’apartat del mapa de la ruta que el relleu te un error. No haureu de fer cap salt sobtat!! Són els misteris de la informàtica que, tot i revisar el track amb diversos programes i que ens diguin que és correcte, al passar-ho a la web no n’agafa una part. Us preguem ens disculpeu.

 

 

 

Comparteix

    Comentaris

    Escriu un comentari

    (*) Camps obligatoris

    *

    Normes d'ús