Suïssa, del turisme a peu al turisme urbà

Trompe l'œil en un carrer de Berna Berna, Suïssa

Trompe l'œil en un carrer de Berna, Suïssa. © RLM

Es pot aprendre molt de l’experiència suïssa en matèria de camins —ho he comentat més d’una vegada— i no sols del seu concepte de xarxa o del valor que atorguen als camins històrics i els esforços que hi dediquen per investigar-los i divulgar-los. També resulta molt interessant la manera amb que van decidir promocionar el seu país com a destinació de turisme a peu. En un post anterior d’ara fa un any, convidava a veure el magnific anunci de promoció del senderisme a Suïssa (“Hacemos todo para que sus vacaciones de senderismo sean perfectas“).

Sensacional! És un relat (té estructura narrativa) amb tensió dramàtica, simpatia i molta, molta humanitat; i va directe a tocar l’anhel que té qualsevol de nosaltres quan viatgem (quan exercim de turistes): que ens ajudin a ser una mica més feliços.

Carrers de Berna Berna, Suïssa

Berna, Suïssa. © RLM

Aquesta primavera van anunciar amb el trailer “Dos hombres entran en un nuevo mundo” una segona part dirigida a potenciar el turisme urbà. Bé, ja ha sortit l’espot complert: “Suiza, mucho más que montañas“. No sorprèn tant com el primer, però val molt la pena donar-li un cop d’ull. Hi trobareu molts tocs d’humor i, novament, bones lliçons de comunicació turística.
Comparteix

  Etiquetes: , , , , , , ,

  Comentaris

  • mteresa

   26/05/2011 - 10:32

   Fabulos, sobretot el prehistoric tractor.

  • Rafael López-Monné

   26/05/2011 - 15:19

   Una manera diferent i ben interessant de fer la promoció turística, oi?

   rafel

  • mteresa

   26/05/2011 - 18:50

   Molt interesant i ademes divertit

  • Rafael López-Monné

   26/05/2011 - 20:48

   Teresa,
   Sempre és agradable que ens facin somriure, per cert, una expressió humana molt difícil de fingir.

   rafel

  Escriu un comentari

  (*) Camps obligatoris

  *

  Normes d'ús