10. La platja de les albades i dels capvespre, la platja del recolliment

La platja és un espai que es transforma al llarg de les estacions, per exemple, però també al llarg d’una sola jornada. Especialment a l’estiu, les matinades i els capvespres són  especialment plaents. Es llavors quan la platja regala una serenor i una tranquil·litat inimaginable al migdia. Durant les primeres hores és platja dels avis matinadors, que hi passegen i frueixen del sol més suau. Al vespre, és la platja de les famílies sense pressa, que s’hi queden a sopar o a fer un mos i a assaborir el final del dia. És també la platja també dels pescadors de canya, que relleven els banyistes, sovint fins ben entrada la nit. El crepuscle és l’hora màgica dels locals de música chill-out i d’activitats tan especials com les excursions submarines nocturnes. Durant la nit, la platja és refugi de parelles furtives i de personatges poc recomanables, cercadors de les foscors.

Comparteix

  Etiquetes:

  Comentaris

  Escriu un comentari

  (*) Camps obligatoris

  *

  Normes d'ús