Reis, regals i alegria per rebre un any que promet…

Els Reis ja han marxat. Espero que les seves majestats hagin estat generosos amb tothom. De fet, també han passat pel nostre blog. Malauradament però, el Pare Noel no ho va aconseguir. El transport aeri és més ràpid, és clar, però  els camells han estat més fiables. Sembla que és millor anar poc a poc…

Accident Pare Noel.jpg

Per celebrar  i posar bona cara a l’any que arriba (o que ens cau a sobre, segons les fonts), durant aquesta setmana, els seguidors del blog que els vingui de gust alguna de les imatges que hi han aparegut poden demanar-la. Només cal que envii un correu (lopezmonne@gmail.com) especificant la imatge. S’entén que l’ús ha de ser privat, no comercial (per exemple, per fer-la servir de fons de pantalla). Si algú li ve de gust passar-la a paper, cap problema. Caldrà que ho especifiqui, assenyalant també la mida a la qual la vol ampliar. Prepararé la imatge i li enviaré l’arxiu llest per poder portar-lo a un laboratori fotogràfic.

Bon Any!

 

Comparteix

    Comentaris

    Escriu un comentari

    (*) Camps obligatoris

    *

    Normes d'ús