01. La platja. Que bona és la sorra!

Platja dels Capellans.Tarragona, Tarragones, Tarragona

Platja dels Capellans, Tarragona © RLM

La Núria no parla. Només té sis mesos. Tot ho mira i tot ho toca. Avui és el seu primer  dia de platja i en un tres i no res ha creuat la frontera de la tovallola i ja és a la sorra. El seu pare l’aixeca. Des de dalt, descobreix el mar. La Núria riu. Això és molt millor que la banyera de casa. També riu quan l’apropen a l’aigua. Que freda està! Primer dia de platja i primer constipat./ SARA SANS

Totes les fotografies d’aquesta sèrie es van fer amb el consentiment i col·laboració dels seus protagonistes. D’altra banda, si algú s’estima més no aparèixer al blog, només cal enviar un correu i es retirarà la imatge immediatament. Moltes gràcies novament per la vostra complicitat.

Comparteix

  Etiquetes: , , , ,

  Comentaris

  • noemi

   22/07/2012 - 21:43

   m’encantaaaa!!!
   no puc dir res més… que la baba, no em deixa 😉
   Salut!

  • Rafael López-Monné

   23/07/2012 - 00:03

   Què bé! Moltes gràcies Noemi.

  Escriu un comentari

  (*) Camps obligatoris

  *

  Normes d'ús