17. La platja. De platja i amb uniforme

Platja de Llevant.Salou, Tarragones, Tarragona

Platja de Llevant, Salou. © RLM

L’uniforme de Jordi i Cristina es blau com el mar que cada dia ressegueixen per controlar que tot estigui en ordre. “La gent sol comportar-se”, comenten darrera les seves ulleres aquests dos policies municipals. Tot i que sempre haurà algú al qui caldrà cridar l’atenció. Demanen, sobre tot, una cosa: “Prudència si us plau”. / ENRIC ALFONSO

Totes les fotografies d’aquesta sèrie es van fer amb el consentiment i col·laboració dels seus protagonistes. D’altra banda, si algú s’estima més no aparèixer al blog, només cal enviar un correu i es retirarà la imatge immediatament. Moltes gràcies novament per la vostra complicitat.

Comparteix

  Etiquetes: , , , ,

  Comentaris

  Escriu un comentari

  (*) Camps obligatoris

  *

  Normes d'ús