22. La platja. El primer, a primera línia

Platja de Llevant.Salou, Tarragones, Tarragona

Platja de Llevant, Salou. © RLM

Víctor Aranda ha arribat tard i els turistes no perdonen. Són catorze estius d’experiència a la platja de Salou, però avui aquest “manyo” i el seu net han hagut de conformar-se amb el galliner. Víctor no podrà llegir la premsa amb els peus a l’aigua sinó a la tovallola del veí. Encara que, ben pensat, millor això que la calor de Saragossa. / SARA SANS

Totes les fotografies d’aquesta sèrie es van fer amb el consentiment i col·laboració dels seus protagonistes. D’altra banda, si algú s’estima més no aparèixer al blog, només cal enviar un correu i es retirarà la imatge immediatament. Moltes gràcies novament per la vostra complicitat.

Comparteix

  Etiquetes: , , , , , ,

  Comentaris

  Escriu un comentari

  (*) Camps obligatoris

  *

  Normes d'ús