40. La platja. A la recerca d’un racó

La platja de Lloret està molt plena per a aquesta estudiant txeca  d’enginyeria. L’estiu passat va venir d’au-pair per aprendre castellà i aquest any ha vingut sola de vacances per perfeccionar l’idioma. Radana Lorenzova prefereix l’aigua a la sorra i ha buscat un racó entre les roques per fer més tard una capbussadeta, també a soles. / RLM

Totes les fotografies d’aquesta sèrie —apareguda a La Vanguardia ara fa 10 anys— es van fer amb el consentiment i col·laboració dels seus protagonistes. D’altra banda, si algú s’estima més no aparèixer al blog, només cal enviar un correu i es retirarà la imatge immediatament. Moltes gràcies novament per la vostra complicitat.

Comparteix

  Etiquetes: , , , ,

  Comentaris

  • Sir William Temple

   23/08/2012 - 21:14

   La cosa està frec a frec entre la txeca i les noietes d’Oslo…

  • Rafael López-Monné

   24/08/2012 - 00:52

   Ah…, el nord…

  Escriu un comentari

  (*) Camps obligatoris

  *

  Normes d'ús