Tardor a la Ribagorça (II), tardor al Parc Nacional

Uau! com estava la vall de Sant Nicolau. Durant la preparació del dossier central  del número de novembre de la revista Descobrir Catalunya, dedicat a la Ribagorça, vam poder dedicar una escapada a l’interior del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. No teníem gaire temps, però vam arribar-nos fins l’estany Redó, al costat del Portarró d’Espot. Feia molts, molts anys que no hi havia tornat i vaig  recordar moments molt intensos de la meva descoberta adolescent del Pirineu. Passejar per aquests escenaris sempre és una meravella. És una natura potent, salvatge, amb força i caràcter. A més però, fer-ho acompanyat d’un bon amic que, és guia interpretador del Parc, és un privilegi. Ho reconec.

 

Comparteix

  Etiquetes: , , , , , , , , ,

  Comentaris

  • Miravet

   03/12/2012 - 12:37

   En aquestes imatges es poden escoltar i sentir tots els sons de la Ribagorça i el Parc: els presents, els absents, els venidors…
   Gràcies per fer-ho possible!

  • Rafael López-Monné

   03/12/2012 - 19:01

   Ep!
   Moltes, moltes gràcies Josep M. És de les coses més maques que han dit de les meves imatges. De veritat.

  Escriu un comentari

  (*) Camps obligatoris

  *

  Normes d'ús