Punt i final, però no un adéu per sempre

Tenia ganes de compartir tot el que anava descobrint relacionat sobre tecnologia i viatges en les meves diferents ‘aventures’ pel món. Amb aquest senzill desig començava a finals del passat estiu aquest blog. Han estat uns deu mesos, una temporada sencera, de consells i reflexions de tot tipus sobre l’aplicació de les noves tecnologies al món dels viatges i la fotografia. Ara arriba el moment de fer una pausa coincidint amb l’arribada de l’estiu i el bon temps.

Millora_est_des_03

Tal i com deia al primer escrit, segueixo passant un munt d’hores cada setmana davant del portàtil (també quan viatjo) i sembla que cada dia hi ha notícies sobre càmeres millors, òptiques més nítides i lluminoses, o ginys que ens poden facilitar el dia a dia quan estem lluny de casa. En el futur cada vegada veurem millors càmeres als telèfons mòbils que seguiran desplaçant les càmeres compactes per a usuaris menys exigents. També resolucions més i més altes, sobretot en el camp del vídeo.

Millora_est_des_06

Els nostres dispositius continuaran ampliant les seves capacitats de connexió entre ells i, sobretot, amb ‘el núvol’. Facebook, Apple, Microsoft i Google ens volen mantenir permanentment connectats compartint els nostres documents i missatges sigui quin sigui el dispositiu que estem utilitzant. Hi ha fins i tot qui diu que les ulleres ‘Google Glass’ han vingut per quedar-se i tothom en tindrà unes, jo no ho veig tant clar.

Guies_Viatge_1

Aquest ha estat un blog fet ‘en ruta’, i he intentat que així quedi reflectit als escrits fent referència a allò que anava trobant o provant en els meus viatges. Ja fossin a Marroc, Londres o Istanbul. Per als qui pugueu estar interessats, aquest blog no desapareix; em prometen que seguirà estant online. Simplement passarà a l’arxiu de la web de la revista Descobrir.

Sortida del sol a les dunes de Merzouga, al Marroc - Isma Monfort

Potser fins i tot un dia el tornarem a activar per a seguir compartint a la xarxa els avenços tecnològics, tot i que ja vaig deixar clar que mai serà per anunciar el descobriment d’una màquina per a fer viatges en el temps. Mentrestant, si us ve de gust, em trobareu al meu blog de viatges en català (elViatger.com) o al compte del Twitter (@imonfort). Bons viatges i fins aviat!

Comparteix

Etiquetes: , , ,

Comentaris

Escriu un comentari

(*) Camps obligatoris

*

Normes d'ús