Així és per dins el Museu de Cultures del Món de Barcelona

El museu dóna al visitant l’oportunitat de viatjar pels 5 continents sense moure’s de Barcelona.

Si busquéssim un lloc a Barcelona on poder viatjar pels cinc continents a través de la diversitat artística dels seus pobles, aquest seria ni més ni menys que el Museu de Cultures del Món de Barcelona. Lluny de ser un aparador on exhibir objectes que venen de molt lluny, el museu busca ser un espai participatiu de diàleg i coneixement on es doni a conèixer el patrimoni cultural i artístic no occidental.

museu-cultures-mon

museu-cultures-mon-barcelona-montcada

Un element clau per preservar i difondre tot aquest patrimoni és l’exposició permanent del Museu de Cultures del Món. Aquesta exposició, que consta de més de 550 peces d’orígens molt diversos, consisteix en un recorregut al llarg de tres plantes de l’edifici en el que el visitant es trobarà immers en un viatge pels pobles i cultures més representatius d’Àfrica, Oceania, Amèrica i Àsia.  

museu-cultures-mon-barcelona

museu-cultures-mon-bcn

Darrerament s’ha establert una nova col·laboració amb el Museum of Archeology and Antrophology  de la Universitat de Cambridge per a l’exhibició de deu peces provinents de la Polinèsia. Així doncs, a la sala número 10 de l’exposició permanent, el visitant podrà trobar un conjunt d’obres de Nova Zelanda, les illes Marqueses, Tonga, l’Illa de Pasqua, Hawai, les illes Australs i les illes Fiji.

bcn-museu-cultures-mon

barcelona-museu-cultures-mon

En poques paraules, viatjar per tot el món i empapar-se de la diversitat artística de tots els racons del planeta és possible sense sortir de Barcelona. Només cal anar al carrer Montcada, entrar al Museu de Cultures del Món i deixar-se endur per tot el que ens ofereix la seva exposició permanent!

Museu de Cultures del Món de Barcelona
Carrer Montcada, 12
Entrada general 5€ i reduïda 3,50€
www.museuculturesmon.bcn.cat
@mculturesmon | #mculturesmón

Comparteix

Etiquetes:

Comentaris

Escriu un comentari

(*) Camps obligatoris

*

Normes d'ús