Breu carta de presentació per a estrenar el blog

Hola! Em dic Isma Monfort i ja fa molts anys que gaudeixo viatjant càmera en mà. Molts em consideren també un aficionat a la tecnologia, tot i que en realitat acostumo a gaudir molt més de les experiències no virtuals i ni el meu ordinador ni el meu mòbil són d’última generació. El cert però és que cada setmana inverteixo un munt d’hores davant de les pantalles navegant entre blogs i posant a punt les últimes fotografies que he fet abans de publicar-les. Quan viatjo la situació no és molt diferent, i el meu portàtil tot terreny sempre m’acompanya allà on vaig a la recerca de senyals WiFi.

Les noves tecnologies, les xarxes socials i internet en general ofereixen actualment un munt de possibilitats al viatger que cal saber aprofitar. De cap de les maneres hagués pogut recórrer entre el 2011 i el 2012 els 50 estats dels EUA sense tot l’ajut que vaig trobar a la xarxa. Mai ha estat tan fàcil contactar amb la gent que habita la zona que estem visitant, i mai fins ara ha estat tan senzill disposar de tanta informació sobre gairebé qualsevol destinació del món. Tot plegat també té els seus perills, és clar, però amb la suficient dosi de sentit comú no hauriem de patir més del compte.

Amb aquest blog vull obrir un espai on compartir les meves experiències amb la tecnologia i els viatges, incloent-hi també tot el que té a veure amb la fotografia. Espero també que sigui un punt de trobada; de ben segur que hi ha un munt de coses que se m’escapen o que podria fer millor i m’encantarà saber-ne la vostra opinió. Gràcies a la xarxa posar-nos en contacte és més fàcil que mai, ja sigui des de casa o a l’altre banda del món, així que cal aprofitar-ho. Fins ben aviat!

Contestant e-mails a un terreny d'acampadaContestant correus electrònics des d’un terreny d’acampada amb WiFi a l’estat de Nova York.

Comparteix

Comentaris

Escriu un comentari

(*) Camps obligatoris

*

Normes d'ús