Jordi Girard

Jordi GirardVaig néixer a Barcelona l’any 1980 i visc entre Terrassa i Santalinya (Noguera). L’any 2011 vaig crear l’agència de viatges Terràkia, des de la qual observem nous indrets meravellosos del món per fer del viatge una experiència que vagi més enllà de la visita exòtica. Conèixer cultures, explorar la natura o aprofundir en el nostre camí espiritual tot compartint un temps al costat de les persones que viuen als llocs que visitem. Pensem que aquesta experiència és el que aporta el valor a les nostres visites.

Sóc enginyer industrial i màster en gestió planificació de la mobilitat per la UPC. Intento que cadascú emprengui canvis personals que generin nous hàbits en l’organització de les nostres societats. Això ho faig col·laborant en projectes d’organització territorial i donant xerrades sobre com liderar canvis personals.

Tinc com a objectiu viure de la meva vida. Observar al meu voltant, entendre cada dia més quin paper vull jugar al món, i actuar. Dirigir la meva vida per conèixer-me millor i poder viure més plenament, ser més lliure i feliç.

Comparteix

Comentaris

Escriu un comentari

(*) Camps obligatoris

*

Normes d'ús