Benvingudes i benvinguts a ‘Rutes per viles i racons’

‘Rutes per viles i racons’ pretén ser una eina on, a mesura que anem afegint contingut, podreu consultar propostes de visites, sortides i rutes; proposar-ne de noves, comentar-les, valorar-les i col·laborar en mantenir-les actualitzades; demanar o ampliar informació, sol·licitar guiatges, i moltes coses més! Caminant, grimpant, pedalant, en caiac o a cavall. Tant s’hi val!

Hem iniciat un projecte anomenat rutactiva.cat per posar a l’abast de tothom aquesta llarga experiència ‘rutera’, que tantes satisfaccions ens ha donat, i fer-vos partícips d’una convicció: el nostre país no te l’acabes si el mires al detall. No cal anar molt lluny per gaudir d’experiències magnífiques!

Aquest blog n’és la primera pedra. Anirà molt lligat a la secció ‘Rutes’ de Descobrir.cat i habitualment hi enllaçarem les entrades, perquè pugueu consultar les fitxes tècniques de les rutes comentades.

Agafarem del sarró rutes recentment fetes o actualitzades i les anirem publicant a l’apartat ‘Rutes’ del web i traslladant-ne uns comentaris a aquest blog com a propostes, en dues actualitzacions quinzenals. Totes hauran estat fetes presencialment tot i que, al principi, els ‘tracks’ puguin estar fets sobre el mapa. L’estructura s’anirà adaptant al progressiu augment de material: textos, cartografies, ‘tracks’, fotos, vídeos, comentaris, enllaços, recomanacions…

Som-hi!

Comparteix

    Comentaris

    Escriu un comentari

    (*) Camps obligatoris

    *

    Normes d'ús