Jordi i Ferran Avellaneda

Ferran i Jordi AvellanedaSom uns apassionats del nostre país, portem des de ben joves recorrent-lo d’un extrem a l’altre tot visitant viles, ciutats i pobles; serres, boscos, pics, turons, rius, llacs, salts, gorgs; ermites, castells, fonts… Una llista gairebé inacabable de centenars de sortides. Ambdós tenim a casa un gran mapa de Catalunya en què anem clavant agulles indicant els llocs i paratges on hem estat. Cada nova troballa és un moment magnífic!
El Ferran afirma que té l’objectiu “de visitar totes les viles, ciutats i pobles de Catalunya” -n’ha visitat més de 350- i ho fa en cotxe o en transport públic. En canvi, jo, en Jordi, sóc molt més inquiet i he optat per acostar-me fins als llocs i paratges més recòndits en bicicleta tot terreny, caminant o en caiac. Tinc un cert esperit de guia, i tot i que les primeres visites les acostumo a fer sol, llibreta de notes i càmera en mà, després hi torno en família, amb infants o en grup per gaudir-ne junts.
Hem iniciat un projecte anomenat Rutactiva.cat per posar a l’abast de tothom aquesta llarga experiència ‘rutera’ i fer-vos partícips d’una convicció: el nostre país no te l’acabes si el mires al detall. Aquest blog n’és la primera pedra, no cal anar gaire lluny per gaudir de rutes magnífiques!! Som-hi doncs!

Comparteix

    Comentaris

    Escriu un comentari

    (*) Camps obligatoris

    *

    Normes d'ús