Demà l’arribada a Barcelona!

Avui és el 49è dia dels 50, i ara, arribat a Badalona, ja porto uns 970 km dels 1000 que tenia previst de fer…
I si intento recordar el primer dia, sembla que fos ahir. No tinc la sensació d’haver marxat enlloc, he estat fora de casa, i això si que es nota, però no sento haver fet cap gran salt, ni sento que ara n’estigui fent un altre quan torni a casa. He viscut el dia a dia plenament i tot el viatge ha estat un procés, des del primer dia, fins a avui. Un procés en el que sí que he sentit una evolució personal, un canvi progressiu d’estat i un coneixement una mica més profund de mi mateix.
L’experiència de caminar tants dies seguits, i de fer-ho sol, m’ha fet ser conscient de la gran capacitat que tenim cadascú de nosaltres de viure la vida que volem, la que somiem. Podem arribar a tot arreu, podem gaudir de la perfecció de tot el que ens envolta. Només ens cal una mica de temps per a mirar-nos a nosaltres mateixos, per a observar quin paper juguem en el nostre entorn, entendre cap a on van les nostres vides. I llavors podrem veure més clar què és el que realment té sentit per cadascú.

Ara tinc ganes de tornar a casa, de gaudir al costat de la gent que m’estimo, de compartir la vida un altre cop amb la Míryam, de continuar amb els projectes previstos, de continuar vivint en definitiva, sent-ne potser una mica més conscient i present en cada moment.

Moltes gràcies a tots els que m’heu ajudat amb aquest projecte, des del principi i durant cada dia i a cada poble on he passat, als que heu seguit les peripècies i emocions a través de la web de Catalunya Cara a Cara i els que ho heu fet des del Bloc de Descobrir Catalunya. Encara durant uns dies aniré publicant notes que m’han quedat pendents, entrevistes a persones molt interessants que he anat coneixent i de les que de vegades he anat parlant, vídeos i fotos,… Tot per acabar de donar una visió més global del que ha estat l’experiència.

Sé que amb alguns ens trobarem demà al migdia (entre 12 i 1 per als que volgueu venir) a la plaça Catalunya de Barcelona, amb d’altres ens coneixerem aquest Octubre en el viatge a Cambodja i Laos de Terrakia, i amb els que no arribarem mai a conèixer’ns personalment espero que us vagi tot molt bé…

Això ja s’acaba, i la vida continua! Demà a Barcelona i després a Terrassa i després ja ho veurem! Cada dia és un dia nou i especial en els nostres camins, espero que cada dia pugui néixer un nou jo de en tots nosaltres!

Salut!

Dia 47: El Turó de Tagamanent – Aiguafreda – El Figaró
Distància: 35 km
Ruta: GR 5, PRs, camins i pistes

Dia 48: El Figaró – Cànoves – Cardedeu – Dosrius
Distància: 30 km
Ruta: pistes, camins de carro, GR 92

Dia 49: Dosrius – Badalona
Distància: 30 km
Ruta: GR 92

Dia 50: Badalona – Barcelona
Distància: 20 km
Ruta: GR 92, carrers de la ciutat

Comparteix

Comentaris

Escriu un comentari

(*) Camps obligatoris

*

Normes d'ús