Barcelona – carrer Salvà

En el número 3 del carrer Salvà, al barri del Poble Sec de Bercelona, tenim un exemple de com una bona restauració pot tornar a fer ressaltar un edifici.

Aquest edifici modernista, del qual desconeixem el nom de l’arquitecte que el va projectar, es trobava força brut pel pas del temps, els esgrafiats si el dia no era prou clar costaven de distingir; el mateix passava en l’ornamentació floral de les llindes.

Gràcies a la restauració podem apreciar de nou la decoració d’aquest immoble modernista. Veritablement la posada en marxa fa anys de la Campanya “Barcelona, posa’t guapa” ha permès de recuperar l’esplendor a tota una sèrie d’edificis que passaven desapercebuts. Esperem que aquestes iniciatives tinguin continuació.

Comparteix

  Etiquetes: ,

  Comentaris

  Escriu un comentari

  (*) Camps obligatoris

  *

  Normes d'ús