5 guies imprescindibles d’excursionisme per a tota la família

Us oferim un recull de guies d’excursionisme per a tota la família. Una eina imprescindible per iniciar els vostres fills a la muntanya  i que us permetrà gaudir de la natura plegats. I és que, més enllà de caminar, rere cada excursió hi ha vivències que els més petits tardaran en oblidar.

Rutes amb nens. Pirineu català i andorrà

Sens dubte, ens trobem davant d’una de les guies més completes per gaudir de la natura amb els més petits. El llibre, editat recentment per Xplora, recull un total de vint-i-sis rutes a peu pel Pirineu català i andorrà. Les excursions estan pensades per a què els infants gaudeixin de l’entorn i desenvolupin la seva imaginació. En cadascuna de les rutes s’hi adjunta un mapa i imatges a tot color per a no perdre’s cap detall. Els seus autors, en Noel Arraiz i l’Águeda Monforens, us aconsellen sobre tot el que has de saber per sortir amb els nens a la muntanya des dels 0 anys en endavant. També hi trobareu multitud de curiositats i  fitxes amb idees per incentivar el joc a la natura, com per exemple, aprendre a conèixer els estels o orientar-se a la muntanya. La guia compte amb informació pràctica: activitats, propostes, parcs d’aventura, museus, enllaços d’interès,… Un petit tresor que no pot faltar en la vostra llibreria.

rutes-pirineu-catala-i-andorra

Anem d’excursió per Catalunya: 30 excursions per a nois i noies

Una de les millors guies per iniciar-se en l’excursionisme a Catalunya. El llibre consta de dues parts. En la primera s’hi fa un repàs a la història de l’excursionisme. En la segona part s’hi recullen una trentena d’excursions que el seu autor, en Jordi Quera, ha anat publicant a Cavall Fort en els darrers quinze anys. Aquestes excursions estan classificades en ordre de dificultat per tal que es puguin realitzar en funció de l’experiència i la preparació de cadascú. És un llibre pràctic i imprescindible per gaudir en família de la natura a casa nostra. Com diu el seu autor en la introducció: “Comenceu a llegir… perquè ens n’anem d’excursió!”

reg1000029_img1_02-02-2015_14-08-23

Els camins de l’Alba

És una col·lecció de l’editorial Alpina que compte amb més d’una vintena de guies de bona part del territori català: des del Pirineu fins els Ports de Beseit. En cadascuna de les guies hi trobareu vint caminades pensades per gaudir de la muntanya, dels millors paisatges i dels indrets més bonics. Són excursions pensades per caminar amb sintonia amb la natura. Les rutes transcorren per camins ben fressats, sense dificultats tècniques i d’orientació. En cadascun dels itineraris s’hi acompanya un mapa esquemàtic i fotografies.
8-guilleries-collsacabra-ca_

 

En família i per nens. Excursions d’iniciació a la muntanya

Aquesta col·lecció de l’editorial Piolet compte amb quatre guies d’excursions d’iniciació a la muntanya. És una obra que us permetrà conèixer alguns dels racons més bonics i significatius del Pirineu català i andorrà, així com de la Catalunya Nord. La majoria d’itineraris estan pensats per fer amb nens majors de 10 anys. El seu autor, en Carles Gel, és un dels escriptors més prolífics de guies de muntanya de casa nostra.

poridentidad

 

Excursions amb nens des d’una àrea de pícnic

Totes les guies d’aquesta col·lecció de Cossetània edicions tenen la particularitat que les rutes proposades comencen i acaben en una àrea de pícnic. S’hi recullen un total de dotze itineraris. Són guies fàcils i entenedores amb informació detallada, pensades per fer en família. Hi trobareu també consells pràctics per anar d’excursió amb nens, així com un recull de bones pràctiques a la muntanya. Els seus autors són la Barbara Vastenavond i en Rafael Serevent.

excursionsambnensaltter-small

Be Sociable, Share!

Comentaris

Escriu un comentari

(*) Camps obligatoris

*

Normes d'ús