Aquest petit i acollidor restaurant del municipi de Gallifa, al Vallès Occidental, té un encant especial. És un dels meus raconets preferits de Catalunya.
Sempre recomano anar-hi a la primavera-estiu per poder gaudir de la terrassa que té unes vistes espectaculars a la Vall de Tenes, però anar-hi a l’hivern també té el seu encant. A l’interior hi ha dos petits menjadors, un d’ells amb llar de foc, súper acollidors. La fusta i la pedra són els material que predominen i que li donen un caire molt rústic.
Raconet del tot recomanable i molt autèntic.
Cal fer reserva prèvia.
Tipus: cuina catalana. La carta no és gaire extensa però tot està boníssim. Es recomana el trinxat de la Cerdanya amb cansalada, la crema de carbassa amb mascarpone, els espàrregs a la planxa amb laminetes de parmesà i salsa romesco i la coca de sobrasada i gorgonzola.
Tot, una autèntica delícia.
Web: http://elcamidelesglesia.cat/index.html
Ubicació: Costa Roja, 5 de Gallifa
Etiquetes: Cuina Catalana Delicada