Bardaguer, el resultat de l’empenta de la Núria a Folgueroles

Bardaguer

Poc m’esperava el que em vaig trobar.

Anava recomenada per una persona experta del sector de la restauració, havia remenat tots els comentaris que podia haver a la xarxa, el seguia per Facebook i m’havia revisat totes i cada una de les fotos dels plats… però, l’empenta i la creativitat de la Núria va superar les meves espectatives.

Ella… com ho puc dir? Ho resumiria dient que és una fantàstica anfitriona. Em va rebre amb el braços oberts, cordial i propera alhora. Sincera, transparent, tal qual, sense amagar res. Vem estar una estoneta xerrant al pati de la part de darrera. Vem riure i vem parlar de projectes alhora. Sense perdre el temps.

Bardaguer

A la cuina, en Roman Cuevas va fent de les seves. Educat i professional. Es preocupa per veure l’acceptació dels seus plats. La Lucia a la sala i el Marcel a la barra completen aquest equip de persones que et fan dir un “tornaré”.

La porta de fóra és moníssima. Els porticons exteriors de fusta perfectament tractats protegeixen les portes de color blau. La barreja és el.legant.

Bardaguer

L’interior, reformat amb un gust exquisit, és molt modern però mantenint tocs rústics. Un sofà blau amb coixins roses, tot de vellut, creuen el Bardaguer de punta a punta. Tauletes petites de fusta estan repartides per tot arreu i s’ajunten les unes amb les altres en funció de les necessitats del dia. Les cadires, blaves i blanques, moníssimes.

Bardaguer

 

Bardaguer

 

Bardaguer Bardaguer

Una vegada allà, em vaig deixar portar per les recomanacions de la Núria.

Tipus: cuina de temporada. Vaig tenir la oportunitat de provar:

  • ceviche de bonitol

Bardaguer

  • farcellets de carbassó, bonitol i pastanaga amb soja – tremendo

Bardaguer

  • ceviche de vieira – per plorar

Bardaguer

  • carpaccio de peus de porc i ceps, atmetlles i salsa de mostassa – de pecat

Bardaguer

  • truita amb tòfona

Bardaguer

  • rap a la planxa amb beixamel i espinacs
  • ravioli de plàtan i maduixa amb fruites de la passió

Bardaguer

Vull destacar que tot el producte és Km.0. No volen ni tenen producte congelat, només matèria prima fresca.

També serveixen esmorzars de forquilla els divendres i dissabtes, i copes per la nit.

Web: www.bardaguer.com

Ubicació: Major, 21 de Folgueroles

 

 

 

Comparteix

    Etiquetes:

    Comentaris

    Escriu un comentari

    (*) Camps obligatoris

    *

    Normes d'ús