Xemei, l’essència italiana a Barcelona

Xemei

Local petit que, d’entrada, atabala perquè no ets capaç de categoritzar-lo en un estil concret. Quadres clàssics, mural ple de peixos que van en totes direccions, paret grafitada no sé si pels clients de manera improvitzada o si és part del disseny de l’establiment. Les llums ultramodernes que pengen del sostre contrasten de forma escandalosa amb les taules rústiques de fusta.

Xemei Xemei Xemei

La veritat és que van aconseguir tenir-me observant la decoració durant les hores que va durar el dinar i vaig sortir amb la mateixa incertesa: no sóc capaç de definir l’estil del local.

Una petita barra separa el menjador d’una part de la cuina. Els que estan dins van per feina, no estan per masses tonteries.

Xemei

Fora hi ha una terrassa no gaire gran, d’unes 6 taules, que juntament amb les 5 taules de dins i la qualitat del menjar, fan que la reserva sigui necessària.

Tipus: cuina “venexiana”; és a dir, italiana. Vaig tenir l’oportunitat de provar:

  • bacalao mantecado – repetiria

Xemei

  • sardina en saor

Xemei

  • carpaccio  de ceps amb magrana i galeres – deliciós

Xemei

  • pop a la brasa amb alberginies – tremenda barreja

Xemei

  • spaghetti al nero di sepia – de pecat

Xemei

  • pasta fresca a l’ou i ànec
  • tiramisú i pastís d’ametlles i figues

Xemei

Webhttp://www.xemei.es/

Ubicació: Passeig de l’Exposició, 85 de Barcelona

Comparteix

    Etiquetes:

    Comentaris

    Escriu un comentari

    (*) Camps obligatoris

    Normes d'ús