Ubicat just al final del Parc Natural del Cap de Creus; al costat del far. La ubicació és immillorable. Miris cap a on miris, hi ha natura al voltant. El que més m’agrada és la virginitat de tot plegat: una sola carretera bastant precària i cap construcció a part del far i del restaurant.
El restaurant està en un edifici autèntic castigat per la tramuntana que junt amb el soroll del vent, que no s’atura mai, encara li donen més encant a l’escenari.
Recomano anar-hi durant la primavera-estiu per gaudir de les vistes de tot el Cap de Creus i de la immensitat del mar des de la terrassa que hi ha fóra. M’encanta fer-hi el vermut; tot i que després prefereixo gaudir de l’àpat dins, on trobareu un ambient molt rústic i senzill.
El xef Chris Little porta 20 anys preparant peix fresc local, arrossos i varietat de currys. El servei és bastant tranquil. Intenteu anar-hi sense pressa i disposats a passar-hi una bona estona.
Puntualment, organitzen concerts a l’estiu.
Si es té la oportunitat, aprofitar per fer algun tram del GR que passa pel Parc Natural. Us ajudarà a arribar a caletes d’una virginitat autèntica i a gaudir de la tranquil.litat de l’entorn.
Una de les coses més destacables del restaurant son les seves vistes impressionants.
Està obert tot l’any.
Tipus: especialitat en peix fresc, arrossos i fusió de cuina mediterrània i índia. Vaig tenir la oportunitat de provar:
- pollastre al curry amb tomàquet i salseta – està clar que els currys son la seva especialitat.
- pagre a la planxa – peix fresquíssim.
Raconet imprescindible de visitar, per la sensació d’estar a la fi del món.
Web: http://restaurantcapdecreus.blogspot.com.es/
Ubicació: Al final del Cap de Creus
Etiquetes: Cuina Catalana, Cuina Mediterrània