Racó del Riu, una aposta familiar

Racó del Riu

Restaurant que sorgeix, l’any 1994, de la decisió d’una familia de canviar el món tèxtil pel de la restauració.

Sense cap experiència prèvia, s’ho juguen tot a una carta i posen cos i ànima en un projecte del que poden estar orgullosos dels resultats.

Avui, 18 anys més tard, tenen un restaurant amb una terrassa molt agradable, una carta súper extensa amb més 150 plats, un servei més que amable i un reconegut prestigi dins del món de la gastronomia.

La part de dins és força gran i amb un disseny més aviat rústic – clàssic; mentre que la terrassa és relativament nova, amb un disseny més modern i amb vistes al riu Ebre. La part d’abaix té un caire més informal.

Racó del Riu

Raco del Riu

Racó del Riu

Com a curiositat, recomano fer una visita al bany. El disseny, una mica barroc, sorprén força.

Tipus: cuina de mercat a on, dels 150 plats de la carta, 41 son arrossos. Vaig tenir el plaer de provar:

  • els musclus de l’infern (picants),

Racó del Riu

  • les gambes amb ibèric (delicioses) i

Racó del Riu

  • l’arrós amb cloïses i llagostins (tremendament gustós).

Racó del Riu

Al vespre, tenen la carta anomenada “Miratges”, a on predominen les tapes i promocionen les hamburgueses de qualitat (algún dia prometo anar a provar la d’ànec amb foie i poma).

Cuiden molt els detalls; com per exemple… els glassons de café.

Web: www.racodelriu.com/

Ubicació: Av. de l’Ebre, s/n, Sant Jaume d’Enveja de Tarragona

 

 

Comparteix

    Etiquetes:

    Comentaris

    Escriu un comentari

    (*) Camps obligatoris

    Normes d'ús