Gresca, el bressol del bon gust

El local és petit; unes 8 ó 9 taules perfectament preparades per acollir a tots aquells que vulguin gaudir d’un bon àpat. Tot està impecablement col.locat al seu lloc. És elegant, però senzill alhora.

Gresca

Recomano trucar per reservar taula. La dimensió de l’establiment fa que sempre estigui ple.

Gresca

Ells, el Rafael i la Mireia, son un encant. Ella, a la sala, et fa sentir com a casa: a gust i tranquil.la. Mentre que el rodatge d’ell a cuines de prestigi com, per exemple,  la del Neichel i l’estada que va fer al Bulli, es noten en tots i cadascun dels seus plats.

Discreció, el.legancia i qualitat; son les tres paraules amb les que definiria aquest raconet.

Tipus: cuina de mercat. Jo vaig tenir la oportunitat de provar un dels tres menús degustació (deliciós) amb 9 plats i dos postres:

  • bacallà amb iogurt i atmetlla torrada – tremendo

Gresca

  • sardines marinades amb cansalada

  • foie amb escabetx – grandios

Gresca

  • fideus de porc amb ceps
Gresca
  • ou souffle – dels millors

Gresca

  • arros amb bacalla – de pecat

Gresca

  • pangre amb amanida d’herbes

Gresca

  • “mollejas” amb mantega de llimona

Gresca

  • pichon al gengibre

Gresca

  • pinya colada – sensacional

Gresca

  • xocolata a les especies

Gresca

Webhttp://www.gresca.net

Ubicació: carrer Provença, 230 de Barcelona

Comparteix

    Etiquetes:

    Comentaris

    • Alicia

      07/04/2014 - 12:13

      Boníssim, un veritable descobriment. Gràcies per fer aquest tipus de publicació, us felicito tant a El Punt com a la Tònia Rius. ¡Esperem més!

      ResponRespon

    Escriu un comentari

    (*) Camps obligatoris

    Normes d'ús