El restaurant està ubicat a la pallissa (antic paller) de la masia, just al costat de l’Era.
Davant té un ampli jardí, sense arbres, que acaba en una balconada amb fantàstiques vistes al Bages i a Montserrat. Aquest espai dona molta sensació d’amplitud. Als costats, les oliveres i els pins sembla que la vulguin protegir aconseguint crear un escenari del tot idíl·lic.
La caseta està impecablement restaurada. Les parets de pedra originals i la fusta li donen molt d’encant i el fan un espai molt íntim. Però el que més em va agradar son els amplis finestrals amb vistes al jardí. Fantàstic.
Tipus: cuina tradicional catalana renovada. Utilitzen productes de la terra i de proximitat. De fet, moltes de les verdures les agafen del seu hort ecològic. L’oli i el vi son de la comarca i la mel és de fabricació pròpia. El xef Albert Lopez no perd mai de vista el valor de les coses autèntiques i això no té preu! Als vespres, hi ha dos menús: el normal i el lleuger. El primer son tres plats i postres, i el segon son dos plats i postres.
- Cocktail de benvinguda
- Entrants
- Síndria banyada amb Martini – súper refrescant.
- Tataki de tonyina – deliciós. Es desfà a la boca.
- Menú
- Coca de full amb brandada de bacallà, foie, codony i formatge fos – em va sorprendre molt gratament la barreja del bacallà amb el foie. Mai havia vist aquests dos productes junts. D’entrada, em va fer por; després, volia repetir.
- Lluç de palangre fresc amb cloïsses i verduretes – plat clàssic i finíssim.
- Melós de vedella, salsa de rostit i parmentier de patata – súper tendre i gustós alhora. He de dir que el parmentier em va robar el cor.
- Pastís de xocolata amb gelat de vainilla – al punt perfecte de dolç.
Web: http://www.masialagarriga.com/
Ubicació: Ctra. de Súria a Castelladral, Km 5.2, Castelladral (Barcelona)
Etiquetes: Cuina Catalana, Cuina de Temporada