Entrades amb l'etiqueta ‘Cuina de Mercat’

Amarena, un descobriment fantàstic a La Palma de Cervelló

dilluns, 11/07/2016

Poc esperava trobar-me el que em vaig trobar. No havia estat mai a La Palma de Cervelló; de fet, ni l’ubicava al mapa… i van aconseguir que sortís dient un “tornaré” en majúscules.

L’enorme garden que hi ha al costat, fa que un ni se n’adoni de la discreta i moníssima entradeta del restaurant. Un pont de fusta marca el camí.

Amarena

El jardinet té encant. Taules i cadires de ferro i pedretes al terra. Autèntic. No és massa gran, però té alguns raconets que li donen molta gràcia. Hi ha dues zones cobertes: la primera, és com una porxada amb bigues de fusta i teula vella; la segona, és un reservat per unes 12 persones. Aquesta última zona és perfecte per cel·lebracions més íntimes. És aquí on tornaré.

Amarena

Amarena

Amarena

La part de dins és més aviat clàssica; d’estil molt convencional: cadires de fusta amb coixins de vellut, cortinetes a les finestres i estovalles blanques. Parets mig de pedra mig de guix. Al sostre, bigues i ventiladors de fusta. Res destaca.

Amarena

El Rafel controla tot el que passa al restaurant i la Paqui domina la sala a la perfecció. Entre tots dos aconsegueixen que tothom estigui molt a gust i súper ben atès.

Tipus: cuina creativa i d’autor. Maxi Severo és el màxim responsable de com vaig sortir jo d’allà. Creatiu i discret alhora. Amb empenta i moltes idees al cap . Té les coses clares i no es deixa influenciar per convencionalismes o tendències. Creu en un plat i el treu, encara que hagi de sacrificar-ne un altre d’exitós. M’agrada.

  • Tàrtar de meló – un entrant molt sorprenent. El pa amb tomàquet i pernil, les espinacs i el tomàquet sec en pols i el mini-tast de vi queden completament anul·lats amb el tàrtar. El color blanc del meló no et deixa veure la sal gruixuda que tant contrasta i tant em van enamorar. Tremenda barreja.

Amarena

  • El foie-gras i el chutney de temporada – El foie és casolà. Aquest és un dels plats clàssics de la casa. Impecablement presentat amb nous, poma i pètals de flors tractades culinàriament. Un dels plats estrella.

Amarena

  • La patata, el fong i el formatge tupí: amanida tèbia d’enciams del Prat de Llobregat amb cremós de patata als fongs i deliciosa vinagreta de formatge tupí i mel de muntanya – El cremós és finíssim i la vinagreta és realment deliciosa. Plat el·legant.

Amarena

  • L’arròs, els bolets i l’ànec: arròs caldós amb suculents bolets de temporada, ànec esmicolat i crostons del seu pernil saltejats al romaní – No tinc paraules per parlar d’aquest plat. Impressionantment gustós. Per mi, és el plat estrella, sense dubte, i ningú pot marxar sense provar-ho.

Amarena

  • La trilogia i el bacallà: tres textures de bacallà (confitat, brandada i tàrtar) amb samfaina de verdures, melmelada de tomàquet i lleugera picada d’amaniment del tàrtar – un altre plat clàssic de la casa.

Amarena

  • El lluç, les cloïsses i el camp: suau lluç al vapor amb cremosa salsa de coriandre, fonoll i raspadura de llimona amb cloïsses a l’all i julivert, acompanyat de coca d’alfàbrega.

Amarena

  • La guatlla, la cansalada i la patata violeta: farcellet de delícies de guatlla amb cansalada ibèrica en dues coccions, reducció d’Amaretto i moscatell amb parmentier de patata violeta i pastanaga – plat potent i deliciós alhora.

Amarena

  • Sopa de meló – tercer plat estrella. Un altre plat que penso que ningú pot marxar sense provar.

Amarena

Web: https://restaurantamarena.com/

Ubicació: Carretera de Corbera (BV2421) Km 1.3, La Palma de Cervelló, Barcelona

La Taverna del Mar, bones vistes i millor cuina a S’Agaró

dilluns, 2/05/2016

Sempre impressiona tornar a un lloc que l’has conegut per l’avi.

Parlo de molts anys enrere. Típiques sortides gastronòmiques familiars de cap de setmana. Recordava bones vistes i bon peix; però… no hi havia tornat des d’aleshores. Anava nerviosa amb ganes del retrobament.

Per fora, està tal qual el recordava: edifici que respira molta història ubicat, literalment, a sobre del mar.

La Taverna del Mar

La Taverna del Mar

Per dins, res a veure. El blanc immaculat de les parets disputa protagonisme amb el blau fort del sostre. Contrast fascinant. Aquest últim em va tenir una bona estona amb la mirada enlairada. La barreja d’estils és provocadora. S’hi pot trobar portalàmpades de vidre fràgil, ventiladors de fusta retro i troncs pintats de blanc reinventats cap a llum.

El local té una doble filera de voltes. La primera és la que fa de paret cap a l’exterior de fusteria blanca amb quadrets; la segona, sense cap fusteria, és la que divideix el local en dos.

La Taverna del Mar

La Taverna del Mar

A fóra hi ha una terrassa petita protegida per vidre que permet gaudir de l’àpat encara més integrat, si cap, dins de l’entorn. És fantàstica.

La Taverna del Mar

Només S’Agaró sap el que li deu al Sr. Ensesa. Jo no ho sé. Però sí sé que el restaurant, que es va obrir al 1936, ara està en mans de les seves tres filles i que han aconseguit obrir-lo amb una imatge renovada. En un establiment històric, era un repte difícil i ho han fet fantàstic.

Tipus: cuina de proximitat on el plat fort és el peix. Però… son atrevits i innovadors i juguen, amb èxit, amb barreges sorprenents:

  • Amanida de llagostins amb espàrrecs – ambdós productes de primera qualitat i tractats de forma impecable (en aquell punt cru tant necessari pels dos), però rematat amb el caviar d’oli i la olivada… acaba sent un plat deliciós!

La Taverna del Mar

  • Carpaccio de fonoll amb cítrics i ous de salmó – la barreja és sensacional. Els cítrics i el fonoll no anul·len el gust dels ous. Plat súper refrescant.

La Taverna del Mar

  • Cigaletes de Palamós a la planxa saltejades amb alls tendres – sempre he estat una gran defensora de que la gamba és molt més gustosa; doncs bé, aquestes cigaletes han posat en dubte la meva teoria. Un dels meus plats estrella.

La Taverna del Mar

  • Cansalada amb ravioli  de xampinyons i sèpia – un “mar-muntanya” diferent. Barreja de gustos sorprenent. Plat primícia que encara no està a la carta i que espero haver transmès, a la perfecció, que va ser la meva debilitat. Un altre plat estrella.

La Taverna del Mar

  • Gambes de Palamós a la planxa – aquest plat no necessita presentació.

La Taverna del Mar

  • Cheesecake amb mango i fruita de la passió – súper cremós. No podeu marxar sense provar-lo. Brutal!

La Taverna del Mar

  • Interpretació del mític gelat “Snickers” al estil de “La Taverna” – no pots parar de menjar-lo.

La Taverna del Mar

Web: http://www.latavernadelmar.cat/

Ubicació: Passeig de Sant Pol, S’Agaró (Girona)

Osmosis, discreció i qualitat a l’Eixample

diumenge, 12/07/2015

Osmosis

L’entrada és discreta i petita. Poc s’espera un el que s’hi cuina dins…

El local es divideix en dos plantes. La de baix, potser un pèl més freda, és una sola sala amb poques taules. A dalt la cosa canvia. Tres estances ben diferents es reparteixen, a parts desiguals, els comensals. La primera, la més informal, té sis taules envoltades de llibres i vins. És perfecte per anar en parella, doncs totes les taules son per dues persones. La segona, més seriosa, té taules més grans i és ideal per anar en grup. La última és un reservat per 2 ó 4 persones. Privacitat absoluta que em va enamorar. Al mig de totes elles, just al pujar l’escala, hi ha una taula que ho controla tot.

Osmosis

Osmosis

Osmosis

L’Ignasi sap el que vol. Ell va per feina. Li agraden les coses autèntiques, diferents i es nota amb tot el que fa.

Tipus: cuina de mercat. No hi ha carta. El menú degustació està en dos versions: la curta (4 plats i postres) i la llarga (5 plats i dos postres). Jo vaig tenir la oportunitat de provar el llarg:

  • Petita degustació de diferents olis i sals amb pa de fermentació – em va semblar una idea molt original.

Osmosis

  • Aperitiu: crema de brandada de bacallà amb mel de canya i pinyons acompanyada d’una patata brava – deliciós. La crema és una autèntica delícia. Plat finíssim que se’m va fer curt. La brava està impecablement tallada fent un cub perfecte.

Osmosis

  • Foie micuit amb poma a la vainilla – et fa tancar els ulls. És un dels dos plats que diferencien el menú curt del llarg. Suposo que no cal que digui que és un “must” agafar-lo…

Osmosis

  • Crema de carxofes amb sipionet de platja – plat fort. A mi, em va encisar. És una d’aquelles diferències que marca l’Ignasi.

Osmosis

  • Macarró farcit de peus de porc amb regalèssia – de fet, és com un ravioli. La pasta està al punt, els peus de porc t’enganxen els llavis i la regalèssia li dóna el toc fi. Brutal!

Osmosis

  • Arròs de safrà amb pèsols, pop i plàtan – aquí la diferència la marca el plàtan. Trencador.

Osmosis

  • Formatges amb confitures – tres formatges (un de Cadis, l’altre francès i l’últim anglès) acompanyats amb les seves confitures i de fruits secs.

Osmosis

  • Pera amb dàtil, menta i sorbet de cítrics – molt refrescant.

Osmosis

  • Tres xocolates – per morir de gust. Aquest és l’altre plat que marca la diferència entre el menú curt i el llarg.

Osmosis

Lloc autèntic i discret amb cuina exquisida.

Web: http://restauranteosmosis.com/

Ubicació: Carrer Aribau, 100 de Barcelona

El Quim de la Boqueria, “el arte de comer en un taburete”

dimarts, 4/11/2014

El Quim de la Boqueria

Entrar al Mercat de la Boqueria, esquivar als estrangers que fan fotos bocabadats als mosaics de fruites impecablement col.locats a les paradetes, evitar que cap treballador atabalat et passi un carretó per sobre els peus i arribar fins on “comer en un taburete es un arte”… és tota una aventura.

Estic totalment d’acord amb el Quim quan diu que “el mercat era i és un petit poble dins de la gran ciutat”. M’agradaria afegir que, com a tot poble, sempre hi ha certes persones que tenen un carisma especial. Aquelles que, sense fer soroll, es nota la seva presència perquè, senzillament, tenen vida pròpia. He estat uns quinze minuts observant, en silenci, des de la distància. Aquesta parada està dins d’aquest grup.

El Quim de la Boqueria

Al 1987 el Quim va comprar 3 metres de barra i 5 tamborets. Però el que era gran de veritat era la il.lusió que ell tenia per dins i això ha estat i, de fet, continua sent el motor que l’empeny cada dia. Uns 26 anys més tard ja té 16 metres de barra amb 23 tamborets, una llarga llista de clients fidels i cents de visites a la setmana de estrangers que volen descobrir la ciutat.

Dins la barra, tots van per feina. El ritme és frenètic, però… el millor de tot és que aquest ritme no el transmeten als que estem a l’altre banda. El ritme del dinar el marques tú i ells te’l respecten. Ho vaig agrair molt.

El Quim de la Boqueria

El Quim de la Boqueria

Tipus: cuina tradicional i de mercat amb punts de creativitat pròpia. El producte és de primera qualitat. Vaig tenir la oportunitat de provar:

  • gambes al “ajillo” amb reducció de cava – boníssimes.

El Quim de la Boqueria

  • rovellons amb ceba confitada i pernil ibèric – per mi, un dels plats estrella. Finíssim i molt gustós. Contrast de textures. Provoca repetir.

El Quim de la Boqueria

  • risotto de cua de bou – exquisit. El risotto al punt i el bou desfilat i tendríssim. També molt gustós.

El Quim de la Boqueria

  • ou ferrat amb xipirons – plat estrella, sense dubte. Tenen una carta força extensa d’ous amb diferents combinacions, on l’especialitat és amb “llanqueta”. Jo vaig menjar el de xipirons… barreja sorprenent. Plat sensacional amb un punt picant.

El Quim de la Boqueria

  • cheese cake – casolà.

El Quim de la Boqueria

Horaris:

  • de dimarts a dijous de 7h a 16h
  • divendres i dissabtes de 7h a 17h

No accepten reserves.
Visita obligada.

Webhttp://www.elquimdelaboqueria.com/

UbicacióParades 584-585-606-607-608-609 del Mercat de La Boqueria, Rambles 91 de Barcelona

Semproniana, zero parafernàlies a l’Eixample Barcelonés

dimarts, 28/10/2014

Semproniana

M’encanta la gent que, senzillament, es mostra tal qual és. Sense parafernàlies. L’Ada és senzilla, amb un punt bromista alhora que seriosa. Em rep amb el.legància. Està pendent de mi, de tota la sala i de la cuina. Activa, sense ser nerviosa. Inquieta. Li apassiona el que fa i es nota amb els resultats de tot plegat. Filla de la mítica “Fonda Europa” de Granollers. Ha viscut el món de la gastronomia des de ben petita. Molt bonic veure com no ha comés l’error d’encallar-se en el passat i més bonic encara escoltar com explica que es reinventa constantment. El que deia abans… és inquieta.

Semproniana

El local és sorprenent. L’entrada no la vaig acabar d’entendre fins que l’Ada em va explicar totes les activitats que hi porta a terme. Una antiga taula de cosir amb cadires de colors al costat d’una cuina relativament petita però funcional… no li veia el lligam. Aquest espai és utilitzat pels tallers de nens i per la “Cuina de Dotze” (classe de cuina els diumenges a les 12h obsequi de la casa a tot aquell que tingui taula reservada el mateix dia).

La sala del restaurant és autèntica. Espai diàfan amb les parets de colors. Una cortina blanca immaculada cau del sostre només a una banda. No hi ha ni una cadira, ni una llum que siguin iguals. Contrastos per to arreu. Res és simètric, però tot està impecablement col.locat. Curiós. Materials de tot tipus… roba, fusta, metall i tots barrejats.

Semproniana

Semproniana

Semproniana

Semproniana

Tipus: cuina catalana creativa. Vaig tenir la oportunitat de provar:

  • terra de cuscús i verdures de l’hort – servit en un test. Sensacional la barreja de la frescor del tomàquet i del cuscús amb el kiko. No t’ho esperes.

Semproniana

  • carpaccio – he provat mil carpaccios i afirmo que aquest és diferent a tots. La salsa és tremenda.

Semproniana

  • arròs del venere amb formatge de Maó – aquest plat mereix menció apart. El plat estrella. No vaig plorar per educació. Brutal.

Semproniana

  • baklava de tomàquets secs, carbassó i avellanes, fet amb pasta phyllo – finíssim.

Semproniana

  • K de truita de patates i altres històries – un altre plat de pecat. Curiosa la història del nom del plat que no us explicaré perquè ho heu d’endevinar vosaltres.

Semproniana

  • bacallà amb verdures i salsa agredolç – boníssim.

Semproniana

  • costellam de porc, amb agredolç a la catalana.

Semproniana

  • delirium tremends – postre a base de xocolata negre exquisit.

Semproniana

Tots els plats de la carta tenen talles S-M-XL.

Altres opcions fóra de la carta:

  • Menú de migdia: relació qualitat-preu molt bona.
  • “Bitllet de 20″: menú de nit de 20€ fet amb els productes comprats al mercat el mateix dia.
  • “S-10″ tarjeta que simula la T-10 del TMB. Té un cost de 100€ i dona dret a 10 sopars de dilluns a dijous

Webhttp://www.semproniana.net/

UbicacióCarrer Rosselló, 148 de Barcelona

Viblioteca, un “must” del barri de Gràcia

dimarts, 23/09/2014

Viblioteca

La Yolanda i el Cedric son l’ànima de tot plegat. Ells, sent com son, han creat un ambient autèntic en el que tot aquell que hi va, vol tornar. Ambdós son els sommeliers i propietaris de la mítica “Baignoire” del carrer Verdi del barri de Gràcia (wine bar de referència).

Viblioteca

El local és petit i amb molt d’encant. Tauletes de fusta clara es distribueixen en línia recta just per sota de l’extensa exposició de vins. A la dreta i al fons, hi ha tamborets alts que et donen la oportunitat de poder sopar en cas de que el restaurant estigui ple.

Viblioteca

Viblioteca

Viblioteca

La carta està escrita a les parets. Recomano tenir paciència per acabar de llegir-la tota… val la pena.

Viblioteca

És important deixar clar que no tenen cuina. Amb un fornet, un microones i una thermomix us faran gaudir de valent. És a dir, el mèrit és doble.

Es recomana reservar prèviament. Sempre està molt ple.

Tipus: platets delicatessen, on l’especialitat de la casa son els formatges. Vaig tenir la oportunitat de provar:

  • biquini trufat amb ibèric, mozzarella i tòfona – sense dubte, un dels meus plats preferits. Un “must” de la casa.

Viblioteca

  • amanida “la fresca” amb ruca, tomàquets, maduixes, payoyo i oli de menta – nova d’aquest estiu. Súper refrescant.

Viblioteca

  • farcellets vietnamites de tonyina salvatge – relativament nous. Boníssims.

Viblioteca

  • truita gourmet amb patata, ceba, ibèric, ou poché i encenalls de foie – tremendo.

Viblioteca

  • carpaccio de carbassó gratinat amb formatge i pernil ibèric de gla – un escàndol. Un altre “must” de la casa.

Viblioteca

  • caneló de confit d’ànec, foie, ceps i beixamel trufada – tremendo.

Viblioteca

  • taula de formatges que l’acompanyen amb tres tipus de melmelades diferents – especialitat de la casa.

Viblioteca

  • tarta tatin – casolana i boníssima.

Viblioteca

Bon producte, bon menjar, lloc entranyable i ells fantàstics. M’encanta.

Webhttp://www.viblioteca.com/

UbicacióCarrer Vallfogona, 12 de Barcelona

Bar del Pla, tapes per repetir al Born

dimarts, 16/09/2014

Bar del Pla

És un d’aquells restaurants que ja és un clàssic a Barcelona. Saps que hi menjaràs bé.

El Jaume va començar fent força soroll, fa molts anys, amb el restaurant “Pla”. Però el seu esperit emprenedor li va donar l’empenta necessària per obrir el “germanet” amb els Jordi’s (el Peris i el Palomino). Un lloc diferent. Més informal. Tapes per compartir. Un rollo diferent que trencava amb la formalitat amb la que ens tenia acostumats.

I ha estat un èxit de nou. El secret?

El local té encant, amb racons per gaudir de certa intimitat. La carta està exposada per les parets entre altres fotos. Botelles de vi barrejades amb sifons dels antics. Taules de marbre amb cadires de fusta… de les de “tota la vida”. Un arc de pedra separa un parell d’estances, amagat entre botelles de vi, passant quasi desapercebut.

Bar del Pla

Bar del Pla

Bar del Pla

Bar del Pla

La barra és autèntica i, de fet, molta gent aprofita per menjar-hi.

Bar del Pla

Bar del Pla

El servei és fantàstic (tots en general, però vull fer menció especial al Jordi… genial!) i el menjar boníssim.

Tipus: cuina de mercat, on el que predomina son les tapes. Vaig tenir la oportunitat de provar:

  • mix de closques – boníssimes

Bar del Pla

  • xampis, wasabi… – la barreja amb la maduixa és d’infart

Bar del Pla

  • croqueta de calamar a la seva tinta – per mi, un dels plats estrella. Molt suau

Bar del Pla

  • coca de sardines – un altre dels plats estrella. Barreja de gustos inesperats. Un “must” de la casa

Bar del Pla

  • suquet de rap – molt gustos

Bar del Pla

  • galta ibèrica – tendríssima

Bar del Pla

  • flor de carbassó

Bar del Pla

  • maduixes cremades amb vermut i llet merengada – un pecat

Bar del Pla

  • el “chocolate”: gelat de xocolata blanca, brownie i trufa – per morir

Bar del Pla

Visita obligada del Born.

Webhttp://www.bardelpla.cat/

UbicacióCarrer Montcada, 2 de Barcelona

Racó del Riu, una aposta familiar

dijous, 3/04/2014

Racó del Riu

Restaurant que sorgeix, l’any 1994, de la decisió d’una familia de canviar el món tèxtil pel de la restauració.

Sense cap experiència prèvia, s’ho juguen tot a una carta i posen cos i ànima en un projecte del que poden estar orgullosos dels resultats.

Avui, 18 anys més tard, tenen un restaurant amb una terrassa molt agradable, una carta súper extensa amb més 150 plats, un servei més que amable i un reconegut prestigi dins del món de la gastronomia.

La part de dins és força gran i amb un disseny més aviat rústic – clàssic; mentre que la terrassa és relativament nova, amb un disseny més modern i amb vistes al riu Ebre. La part d’abaix té un caire més informal.

Racó del Riu

Raco del Riu

Racó del Riu

Com a curiositat, recomano fer una visita al bany. El disseny, una mica barroc, sorprén força.

Tipus: cuina de mercat a on, dels 150 plats de la carta, 41 son arrossos. Vaig tenir el plaer de provar:

  • els musclus de l’infern (picants),

Racó del Riu

  • les gambes amb ibèric (delicioses) i

Racó del Riu

  • l’arrós amb cloïses i llagostins (tremendament gustós).

Racó del Riu

Al vespre, tenen la carta anomenada “Miratges”, a on predominen les tapes i promocionen les hamburgueses de qualitat (algún dia prometo anar a provar la d’ànec amb foie i poma).

Cuiden molt els detalls; com per exemple… els glassons de café.

Web: www.racodelriu.com/

Ubicació: Av. de l’Ebre, s/n, Sant Jaume d’Enveja de Tarragona

 

 

Gresca, el bressol del bon gust

dijous, 27/03/2014

El local és petit; unes 8 ó 9 taules perfectament preparades per acollir a tots aquells que vulguin gaudir d’un bon àpat. Tot està impecablement col.locat al seu lloc. És elegant, però senzill alhora.

Gresca

Recomano trucar per reservar taula. La dimensió de l’establiment fa que sempre estigui ple.

Gresca

Ells, el Rafael i la Mireia, son un encant. Ella, a la sala, et fa sentir com a casa: a gust i tranquil.la. Mentre que el rodatge d’ell a cuines de prestigi com, per exemple,  la del Neichel i l’estada que va fer al Bulli, es noten en tots i cadascun dels seus plats.

Discreció, el.legancia i qualitat; son les tres paraules amb les que definiria aquest raconet.

Tipus: cuina de mercat. Jo vaig tenir la oportunitat de provar un dels tres menús degustació (deliciós) amb 9 plats i dos postres:

  • bacallà amb iogurt i atmetlla torrada – tremendo

Gresca

  • sardines marinades amb cansalada

  • foie amb escabetx – grandios

Gresca

  • fideus de porc amb ceps
Gresca
  • ou souffle – dels millors

Gresca

  • arros amb bacalla – de pecat

Gresca

  • pangre amb amanida d’herbes

Gresca

  • “mollejas” amb mantega de llimona

Gresca

  • pichon al gengibre

Gresca

  • pinya colada – sensacional

Gresca

  • xocolata a les especies

Gresca

Webhttp://www.gresca.net

Ubicació: carrer Provença, 230 de Barcelona

Els Tres Porquets, un petit i acollidor local del Poblenou

divendres, 28/02/2014

Aquest restaurant s’ubica a un petit, acollidor i molt entranyable local del Poblenou de Barcelona. Unes poques taules petites i una de gran i alta, tot de fusta, li donen un caire rústic que et fa sentir molt còmode.

Al local del costat hi ha un reservat (amb bodega inclosa) ideal per a festes privades o reunions d’empresa (amb sistema de projecció), on es gaudeix de privacitat total. La capacitat és de 13 persones i el menjar servit és el mateix que el del restaurant.

 

L’enorme pissarra a la paret mostra la suculenta carta que llegeixes una i altre vegada intentant ser capaç d’escollir un parell de plats. Realment, és molt difícil.

Han creat una atmòsfera molt tranquil.la, aconseguint aillar-te del ritme trepidant diàri durant una estona. Vull destacar l’equip humà que hi ha al darrera… son tots genials!

Està obert cada dia al migdia i al vespre. Diumenges tancat.

Cuina: de mercat amb productes de temporada. Tots els plats són a base de tapes. La bodega és súper amplia amb una llarga llista de vins. Vaig tenir l’oportunitat de provar:

  • la dama rusa dels porquets,
  • les anxoves del nord,
  • les “papas arrugás”,
  • l’amanida de tomàquet i ventresca,
  • els lloritos,
  • el pescaíto frito,

 

  • l’ou d’ànec amb múrgules i foie,
  • l’ “alambre”,
  • el caneló de magret d’ànec amb crema de foie,
  • les cireres servides amb gel i una mica d’anís i
  • un cruixent de xocolata.

 

Tot tremendament boníssim, però l’ou amb múrgules i foie i el cruixent de xocolata són cosa apart…

També tenen menús per grups.

Webhttp://www.elstresporquets.es

Ubicació: Rambla del Poblenou, 165 de Barcelona