Aquest restaurant s’ubica a un petit, acollidor i molt entranyable local del Poblenou de Barcelona. Unes poques taules petites i una de gran i alta, tot de fusta, li donen un caire rústic que et fa sentir molt còmode.
Al local del costat hi ha un reservat (amb bodega inclosa) ideal per a festes privades o reunions d’empresa (amb sistema de projecció), on es gaudeix de privacitat total. La capacitat és de 13 persones i el menjar servit és el mateix que el del restaurant.
L’enorme pissarra a la paret mostra la suculenta carta que llegeixes una i altre vegada intentant ser capaç d’escollir un parell de plats. Realment, és molt difícil.
Han creat una atmòsfera molt tranquil.la, aconseguint aillar-te del ritme trepidant diàri durant una estona. Vull destacar l’equip humà que hi ha al darrera… son tots genials!
Està obert cada dia al migdia i al vespre. Diumenges tancat.
Cuina: de mercat amb productes de temporada. Tots els plats són a base de tapes. La bodega és súper amplia amb una llarga llista de vins. Vaig tenir l’oportunitat de provar:
- la dama rusa dels porquets,
- les anxoves del nord,
- les “papas arrugás”,
- l’amanida de tomàquet i ventresca,
- els lloritos,
- el pescaíto frito,

- l’ou d’ànec amb múrgules i foie,

- l’ “alambre”,

- el caneló de magret d’ànec amb crema de foie,

- les cireres servides amb gel i una mica d’anís i
- un cruixent de xocolata.

Tot tremendament boníssim, però l’ou amb múrgules i foie i el cruixent de xocolata són cosa apart…
També tenen menús per grups.
Web: http://www.elstresporquets.es
Ubicació: Rambla del Poblenou, 165 de Barcelona
Etiquetes: Cuina de Mercat
Maria
04/03/2014 - 23:57
M’agrada molt l’article. Iré a probar este restaurante con encanto, me encantan las tapas! 🙂 Gracias por la recomendación, Tonia! Eres de fiar con tus raconets
Tònia Rius
24/03/2014 - 13:07
Gracias por tus palabras! Créeme… te gustará! 😉 No olvides de probar el huevo con setas y foie!