El local és petit; unes 8 ó 9 taules perfectament preparades per acollir a tots aquells que vulguin gaudir d’un bon àpat. Tot està impecablement col.locat al seu lloc. És elegant, però senzill alhora.
Recomano trucar per reservar taula. La dimensió de l’establiment fa que sempre estigui ple.
Ells, el Rafael i la Mireia, son un encant. Ella, a la sala, et fa sentir com a casa: a gust i tranquil.la. Mentre que el rodatge d’ell a cuines de prestigi com, per exemple, la del Neichel i l’estada que va fer al Bulli, es noten en tots i cadascun dels seus plats.
Discreció, el.legancia i qualitat; son les tres paraules amb les que definiria aquest raconet.
Tipus: cuina de mercat. Jo vaig tenir la oportunitat de provar un dels tres menús degustació (deliciós) amb 9 plats i dos postres:
- bacallà amb iogurt i atmetlla torrada – tremendo
- sardines marinades amb cansalada
- foie amb escabetx – grandios
- fideus de porc amb ceps
- ou souffle – dels millors
- arros amb bacalla – de pecat
- pangre amb amanida d’herbes
- “mollejas” amb mantega de llimona
- pichon al gengibre
- pinya colada – sensacional
- xocolata a les especies
Ubicació: carrer Provença, 230 de Barcelona
Etiquetes: Cuina de Mercat
Alicia
07/04/2014 - 12:13
Boníssim, un veritable descobriment. Gràcies per fer aquest tipus de publicació, us felicito tant a El Punt com a la Tònia Rius. ¡Esperem més!