El local és molt rústic. Taules i tamburets de fusta estan repartits per tot arreu. Ampolles de vi plenes de pols decoren les parets sortejant quadres i fotos antigues. A la barra, pernils penjats et donen la benvinguda i inviten a fer la primera copa sense ni tan sols plantejar-te acabar d’entrar.
És la vinateria més antigua de Barcelona. Sembla que s’amagui entre els carrers estrets del barri gòtic per evitar ser trobada. Però, creieu-me, val la pena creuar aquella porta de vidre i fusta a lo “far-west” que et mira desafiant.
El Miguel, després d’anys i anys mimant cada detall d’una manera excepcional i cuidant a la gent com pocs saben fer, ha aconseguit un ambient únic.
Aconsello reservar abans d’anar-hi, doncs normalment està molt ple.
Tipus: cuina a base de tapes. Vaig tenir la oportunitat de provar:
- els tigres – l’especialitat de la casa. Tremendos
- les croquetes de pernil – de pecat
- les truites – tinc debilitat per la de carbassó
- les taules de formatges i embutits – bon producte
- el pop “a feira” – sempre al punt
- els porros amb tonyina – cuirosa forma de menjar els porros… freds
- la coca d’escalivada – novetat!
- amanida de cabdells
- seitons
- xoriço a la sidra
- pebrots del padrón
- esqueixada – tremenda
- morcilla d’arròs
- “milagritos” de xocolata – per morir.
Tot gira al voltant de l’extensa bodega de vins.
És un dels meus r@conets preferits de la ciutat. Molt d’encant. És un lloc especial.
Web: http://www.lavinateriadelcall.com/es/
Ubicació: Carrer Sant Domenec del Call, 9 de Barcelona
Etiquetes: Tapes Tradicionals
Alicia
30/07/2014 - 21:58
M´ho apunto pel cap de semana! Gràcies!