Vol Gastronòmic, espai itinerant sobre el riu Onyar – TANCAT

TANCAT

Vol Gastronòmic

Experiència diferent. Concepte innovador i únic. Iniciativa que aplaudeixo i aplaudiré sempre.

El “Vol Gastronòmic” és una plataforma de promoció de la cuina tradicional catalana i, en especial, de la cuina de les comarques gironines. Una sel.lecció dels millors xefs catalans ofereixen les seves creacions a un grup reduït de 18 persones a un entorn innigualable. Un cub de vidre súper modern (inspirat en el Pont de Ferro de Girona) al bellmig del call gironí i que està suspès sobre el riu Onyar. Contrast evident d’estils i d’èpoques.

Vol Gastronòmic

Vol Gastronòmic

Vol Gastronòmic

Es tracta d’un espai itinerant que viatjarà per les principals capitals europees. Girona ha estat l’encarregada de donar el tret de sortida.
Els xefs: Joan Roca (El Celler de Can Roca), Toni Vallory, Josep Sabrià (Duc de l’Obac), Miguel Angel Gordoa (Club de Golf Girona), Jaume Vila (La Banyeta), Sergi Ballús (Occi), Gerard Mosoll (Sa Clova), Xavier Quera (Coordenades de Figueres), Adrià Pastells (Savoy), Carme Picas (El Ginjoler), Pere Malagelada, Jimena Apellániz (La Riera), Josep Soto (Llevataps), Marc Llores (El Boira), Viusà i Freijomili (Plaça del Vi 7), Àngel García (Bubbles), Lluis Llamas (La Penyora), Rosa Maria Vilaseca (Draps), Isaac Sabrià (Sala Gran), Jordi Ribas (Sol Blanc), Iolanda Bustos (La Calèndula), Jordi Rollan (La Rectoria), Joan Calsina (El Vaixell de Llançà).

L’espai és diàfan i això et permet veure la preparació dels plats i tenir contacte directe amb el xef. Cada nit té el protagonisme un xef diferent. Per saber la programació, consulteu la web del Vol.

Vol Gastronòmic

Jo vaig tenir la oportunitat de provar la cuina de la Jimena Apellániz, una argentina (ja catalana) encantadora, del restaurant “La Riera” de Sant Matí Vell:

  • Ravioli de tonyina farcit de tomata confitada, ceba tendre i oli d’anxoes – tremenda barreja. Plat fi. Un punt dolç que contrasta amb el salat de l’anxova. Per mi, una delícia.

Vol Gastronòmic

  • Flam tebi de tomata, pop i vinagreta “criolla” – d’aquells plats que, tant pel disseny com pel gust, no vols que s’acabi. És un mousse suau de tomàquet amb làmines de pop per sobre. Fantàstic.

Vol Gastronòmic

  • Crema de moniato, bolets i pernil – jo que sóc de cullera… aquest plat em va robar el cor. Tres productes que m’enamoren… i junts! Plaer pel paladar!

Vol Gastronòmic

  • Bacallà, carxofes, emulsió d’ametlles i “gremolata” – l’atmetlla li dona un toc molt especial. Un altre plat fi i el.legant de la Jimena.

Vol Gastronòmic

  • Melós de vedella, puré de patates, cristall de tomata i “llardó de colonnata”.

Vol Gastronòmic

  • Infusió de fruits vermells, mousse de mascarpone i “coquitas”.

Vol Gastronòmic

  • Xocolata i castanyes.

Vol Gastronòmic

Estigueu ben atents a la programació… que no queden masses dies!
És visita obligada.

Web: http://www.volgastronomic.com//

Ubicació: Carrer Santa Clara cantonada amb el Pont de Pedra, Girona

Comparteix

    Etiquetes:

    Comentaris

    • Peter

      21/12/2015 - 0:07

      love going somewhere whtuoit having too many previous expectations. This was my expereince with Girona and Costa Brava. Before visiting, I knew only two things the Costa Brava tourism board was

      ResponRespon

    Escriu un comentari

    (*) Camps obligatoris

    *

    Normes d'ús