La Perola, cuina d’autor als peus del Montseny

La Perola

És un restaurant d’autor amagat dins d’hectàrees de zona forestal i rural. Em sembla fascinant com han aconseguit que el seu espai sigui ideal tant per una parella que vulgui fer un àpat romàntic, com per una família amb nens, com per grups d’amics… versatilitat a la màxima potència.

A l’exterior hi ha mil activitats per fer: tirolines (la més llarga de Catalunya), parcs d’alçada, ponis, dinàmiques de tir amb arc, boulder per lliure, e-bikes i nòrdic walking (em va quedar pendent… tornaré perquè promet molt). Tot pensat tant per grans, com per petits. I… sempre envoltats de natura. No es pot demanar més.

La Perola

La Perola

La Perola

El restaurant està dins de la masia de pedra. És una edificació rústica, però amb contrastos moderns. Molt bona barreja de disseny. Tots els detalls estan súper cuidats. La part de baix és una sala diàfana amb diferents racons, a on un finestral enorme mostra, orgullós, la perola. La part de dalt és perfecte per organitzar esdeveniments privats o d’empresa, pensat per grups grans.

La Perola

La Perola

La Perola

La Perola

Vull fer menció especial al xef. Alfons Llorente mostra autèntica passió per la cuina. Ho viu tot intensament. Li encanta. És creatiu, però amant de la gastronomia tradicional alhora. Inquiet. I, sobretot, molt humil. Em va encantar poder compartir el cafè (d’hores) amb ell.

Tipus: cuina d’autor amb productes de proximitat. Vaig tenir la oportunitat de provar el menú de cap de setmana de primavera (el van canviant):

 • Falsa oliva de formatge de Can Bordoi, quallada de bacallà, crema de piquillo i vinagreta d’albercoc sec – quasi moro. Em va encantar el contrast de gustos i textures. Plat perfecte per començar.

La Perola

 • Amanida de pularda amb grills de taronja, mató de Can Bordoi i una vinagreta de fruits vermells (làctics) – plat súper refrescant.

La Perola

 • Arròs cremós del Delta de l’Ebre amb faves i pèsols de Cal Cerdà regat amb un fumet de peix de roca i floquet de cabra del Montseny (marisc i làctic) – impossible fer-lo més gustós. No puc dir més.

La Perola

 • Ravioli de carxofa i pernil, amb les seves carxofes confitades i holandesa de seitons (ou, gluten i làctics) – plat estrella. Sé que tornaré a menjar-lo. Sensacional.

La Perola

 • Cua de vedella de Can Ribalta sense feina, amb ceba a la regalèssia i cremós de carbassa – la vedella es desfà a la boca… súper tendre. I què puc dir si està acompanyada de dos productes estrella per mi: la regalèssia i la carbassa??? Genial.

La Perola

 • Suquet de rap amb musclos, dàtils i cloïsses amb la seva picada a banda – plat gustosíssim.

La Perola

 • Galta de porc cuita a 65 graus amb un cremós d’escalivada, puré de salsifi i taronja confitada – plat finíssim.

La Perola

 • Ou ferrat de cirera amb coco en estats – un altre plat estrella. També el repetiré. M’encanta la barreja de textures que aconsegueix l’Alfons.

La Perola

 • Pastisseria variada de la casa – tremenda.

La Perola

La Perola

La Perola

La Perola

La Perola

Ténen diferents menús per ajustar-se a les necessitats de tothom: menú diari, menú de cap de setmana, petit degustació, gran degustació i menú per grups.

Web: http://airanatura.com/

Ubicació: Sant Antoni de Vilamajor

 

Comparteix

  Etiquetes:

  Comentaris

  • Imma

   23/11/2015 - 21:16

   Estic totalment d acord , es un lloc fantàstic , nosaltres hem estat varies vegades amb la família i ho pasem molt be tots , molt recomenable un lloc per disfrutar i descobrir , el menjar extraordinari

   ResponRespon

  Escriu un comentari

  (*) Camps obligatoris

  *

  Normes d'ús