La Plassohla, platets diferents al centre de Barcelona

El restaurant està ubicat a la planta baixa de l’hotel “Ohla“. És atrevit i elegant.

El celler és enorme i modern alhora. Està a l’entrada, just a un costat de les escales. Vidre, alumini i vins. Res més. Al costat del celler hi ha la barra on es pot menjar i tenir vistes a la cuina… vaja!… aquelles coses que tant apreciem els que ens agrada la gastronomia: poder veure als artistes creant! Just davant hi ha una llarga filera de taules petites. Sofàs a una banda i cadires a l’altre. Gots de colors, llums estridents i obres abstractes a les finestres… tot plegat es fa mirar!

Tipus: tapes i platets d’autor. Molta innovació sense oblidar la tradició.

  • Amanida de tonyina amb 4 tipus de tomàquets i base de salmorejo – Em va encantar la idea del salmorejo com a base. Tot i que el tomàquet ja és un producte refrescant per si mateix, el salmorejo encara li dóna un punt més. És un plat perfecte per l’estiu.

  • Tàrtar de tonyina amb salsa ponzu, almívar de cítrics i caviar d’oli – fantàstica posta en escena per un tàrtar. Plat elegant. La barreja de gustos de la tonyina amb els cítrics em va semblar fascinant i ja no diguem la barreja de textures amb el caviar d’oli!

  • Ostres en tempura amb fulla d’ostra, llima i maonesa japonesa – plat sorprenent. Mai havia provat unes ostres en tempura i menys amb un toc oriental… plat per plorar! Un dels plats estrella, sense dubte.

  • Croquetes de pernil i croquetes de gambes amb maonesa de gambes i camarons fregits – delicioses. Les meves preferides? les de gambes. Em va semblar molt original la base de maonesa.

  • Bacallà a la catalana amb espinacs, panses, pinyons i chutney de mango – obra d’art al plat! Aquest és un clar exemple de que ofereixen plats tradicionals innovats. El chutney de mango és el contrast que li dóna força al plat. Genial!

  • Arròs mar i muntanya amb calamar, pernil cruixent, musclos i sobrassada – un altre dels plats estrella. Arròs amb pernil, musclos i sobrassada? Doncs sí! Molt gustós.

  • Garrinet amb salsa de iogurt i préssec – el garrinet ha estat cuinat amb carinyo i molt temps. Es nota amb el gust concentrat; però penso que el iogurt i el préssec li donen el punt fresc necessari. Bona trobada!

  • Mouse de pera amb xocolata blanca – juguen amb l’engany! No us explicaré el secret, però sí que us recomano que el tasteu!

  • Cheese cake amb coulis, mousse, i gelat de gerds – intens i bestial. M’encanta.

Tenia moltes ganes d’anar-hi. Em va provocar moltíssim llegir que el Romain Fornell (Café TuróLa Taverna del Mar i Caelis) estava fent creacions divertides aquí. Hi vaig anar i, com sempre, vaig gaudir de valent!

Web: http://www.laplassohla.com/

Ubicació: Via Laietana, 49 de Barcelona

Comparteix

    Etiquetes: ,

    Comentaris

    Escriu un comentari

    (*) Camps obligatoris

    *

    Normes d'ús