Fem el 150! (1)

El número del Descobrir que hi ha als quioscs des de la setmana passada està dedicat al Vallespir, una comarca nord-catalana imprescindible. És el número 148. Aquest mes estem elaborant un reportatge central sobre el riu Ter, un dels més interessants del país, que neix a l’alta muntanya ripollesa i desemboca a la plana del Baix Empordà. Serà el 149. I a darrers d’octubre, traurem, el número 150. Com ja us deveu imaginar, es tractarà una edició especial perquè no volem deixar passar l’oportunitat de celebrar aquesta efemèride amb els lectors. Concretament, hem demanat als escriptors Pep Coll, Empar Moliner, Jordi Puntí i Llucia Ramis que recorrin quatre zones del país —allunyades dels seus llocs de procedència— i ens en facin unes cròniques personals. Els fotògrafs Rafael López-Monné, Òscar Rodbag, Tolo Balaguer i Siqui Sánchez hi posaran les imatges (quines imatges!) i pensem que el resultat no decebrà ningú.

D’aquí a pocs dies us desvetllaré una altra de les sorpreses que tenim per commemorar aquestes cent cinquanta edicions de la revista.

Comparteix

  Etiquetes:

  Comentaris

  • Puig

   02/09/2010 - 10:13

   Quina bona pinta!

  Escriu un comentari

  (*) Camps obligatoris

  *

  Normes d'ús