Fem el 150! (i 2)

Banderola EXPO2_red.jpg

La banderola de l’exposició, que romandrà al Palau Robert de Barcelona entre el 16 de desembre i el 27 de febrer.

Fa uns dies us comentava que estem preparant, a banda de la revista especial, una sorpresa per commemorar el número 150 del Descobrir. Doncs bé, ara que la cosa ja està ben encarrilada i avançada, us puc informar que preparem una exposició al Palau Robert de Barcelona que es podrà visitar entre el 16 de desembre i el 27 de febrer del 2011. Gairebé dos mesos i mig en una de les cruïlles més importants de la ciutat i del país: la del Cinc d’Oros (passeig de Gràcia amb Diagonal).

El títol que hem posat a l’exposició és El país de les emocions, un lema que pensem que descriu bé l’estima que tenim per la nostra terra i l’afany per descobrir-ne tots els racons. En aquest sentit, no serà un repàs cronològic a la història de la revista —o no només, perquè el visitant hi podrà tafanejar el centenar i mig de portades i hi tindrà una mostra d’alguns dels reportatges més interessants apareguts a la publicació durant aquests tretze anys. Com deia, en realitat, ens ha interessat molt més explicar la nostra manera de fer periodisme de divulgació i, sobretot, els valors que mouen la nostra feina (passió i rigor).

Perquè us en feu una idea, hem dividit l’exposició en nou àmbits de noms prou eloqüents: «Un país fotogènic» (sobre l’aposta per la imatge), «La construcció de la mirada» (la perspectiva que s’amaga darrere de cada treball), «Un viatge complet» (què vol dir ser una revista de país), «Amunt i avall» (les millors veus als millors espais)…

I com que entenem que Descobrir no seria res sense els seus lectors i usuaris, hem reservat una àrea de l’exposició per a les seves (les vostres) opinions, comentaris, etc. Si creieu que teniu alguna cosa a dir-hi, si us hem ajudat a recórrer, conèixer i valorar alguna contrada desconeguda per a vosaltres fins en aquell moment, si la revista us ha permès viure alguna anècdota impagable… feu-nos-ho saber com més aviat millor a l’adreça electrònica redaccio@descobrir.cat.

I no cal dir que us esperem al Palau Robert.

Comparteix

  Etiquetes:

  Comentaris

  Escriu un comentari

  (*) Camps obligatoris

  *

  Normes d'ús